‘Lichaam’ Surinaamse studente Sumanta Bansi gevonden in Nederland – video

Sumanta Bansi suriname Nederland lichaam gevonden

Blij omdat er niet meer gezocht hoeft te worden. Maar oh zo verdrietig omdat alle hoop nu weg is. Sumanta en haar baby zullen echt nooit meer levend gevonden worden. “Wat hebben ze mijn dochter aangedaan?” Aldus de moeder van Sumanta.

2 dagen geleden heeft Manodj opgebiecht waar hij het lichaam van Sumanta Bansi heeft gedumpt. En vandaag is bekend geworden dat de stoffelijke resten, die toen direct gevonden zijn, inderdaad van de Surinaamse studente zijn. Van een lichaam is geen sprake, er zijn slechts menselijke resten gevonden. Wat een hartverscheurende week voor de moeder van Sumanta, die haar nu dochter graag in Suriname wil hebben om op een waardige manier afscheid van haar te kunnen nemen. Maar het is nog niet klaar. Moeder zit namelijk nog met zoveel vragen. Ze wil precies weten wat deze mensen haar dochter hebben aangedaan. Bekijk de nieuwe video’s van vandaag en geef het door aan belangstellenden. Velen hebben de zaak op de voet gevolgd. We wensen hen allemaal veel power toe.

De ouders van Sumanta, moeder Sharmila en vader Marlon, zijn kapot na het horen van de uitslag.

“Wat hebben ze mijn dochter aangedaan?”
De moeder van Sumanta heeft aan de Nederlandse media aangegeven dat ze precies wil weten wat de mensen met haar dochter hebben gedaan, waar ze het hebben gedaan etc. Ze is dus duidelijk nog niet klaar met de zaak.

Bekijk de nieuwe videobeelden

https://www.youtube.com/watch?v=chpAqCyZX4c

Eerder schreven we: Lichaamsresten gevonden! Zoektocht naar het lichaam van Surinaamse studente Sumanta Bansi nadat Manodj B. biecht waar hij studente heeft gedump

Dit melden de kranten in Nederland. Eindelijk is er een doorbraak in de zaak van de vermist Sumanta Bansi. Manodj B. heeft vandaag bij de recherche opgebiecht waar hij het lichaam zou hebben gedumpt. De man zit een 15-jarige gevangenisstraf uit omdat hij is veroordeeld voor de verdwijning en moord op de Surinaamse studente in Nederland.

Direct na zijn bekentenis is de politie naar een locatie in Hoorn gegaan. Daar zijn inmiddels menselijke resten aangetroffen. De kans is groot dat de resten inderdaad van de vermiste Sumanta Bansi zijn. Het is overigens een heel andere plek waar jaar in jaar uit werd gezocht.

Manodj heeft altijd ontkend dat hij iets met de verdwijning van het meisje te maken heeft. Waarom nu wel opbiechten? Zal het gewetenswroeging zijn?

We volgende de zaak van de studente al sinds het begin. Wil je weer even terugkijken? Bekijk dan de eerdere berichten over Sumanta Bansi. De vermiste Surinaamse studente in Nederland.

Lees ook: