Vader van ongeboren kindje Sumanta Bansi biecht eindelijk op waar hij haar lichaam heeft ‘gedumpt’

Breaking nieuws!! Al die tijd heeft hij ontkend!! Maar hij kon het niet langer voor zich houden

Manodj heeft eindelijk opgebiecht waar hij het lichaam zou hebben gedumpt. Er is meteen een zoektocht gestart en er zijn mogelijk menselijke resten aangetroffen. Zal dit het einde betekenen van de jarenlange zoektocht naar het lichaam van Sumanta Bansi, de studente uit Suriname, die in Nederland zwanger raakte van de man die zich over haar ontfermde.

Bekijk de video beelden:

Lichaamsresten gevonden! Zoektocht naar het lichaam van Surinaamse studente Sumanta Bansi nadat Manodj B. biecht waar hij studente heeft gedump

Dit melden de kranten in Nederland. Eindelijk is er een doorbraak in de zaak van de vermist Sumanta Bansi. Manodj B. heeft vandaag bij de recherche opgebiecht waar hij het lichaam zou hebben gedumpt. De man zit een 15-jarige gevangenisstraf uit omdat hij is veroordeeld voor de verdwijning en moord op de Surinaamse studente in Nederland.

Direct na zijn bekentenis is de politie naar een locatie in Hoorn gegaan. Daar zijn inmiddels menselijke resten aangetroffen. De kans is groot dat de resten inderdaad van de vermiste Sumanta Bansi zijn. Het is overigens een heel andere plek waar jaar in jaar uit werd gezocht.

Manodj heeft altijd ontkend dat hij iets met de verdwijning van het meisje te maken heeft. Waarom nu wel opbiechten? Zal het gewetenswroeging zijn?

Later meer

POlitie Suriname Nederland Studente Sumanta Bansi

Lees ook: