100-jarige Helena Brashuis uit Suriname overleden in Nederland

Helena Brashuis 100 jaar Suriname Nederland uitvaartplatform FamilieNieuws

Ze werd 100 jaar geleden geboren in Paramaribo. Maar hoe oud ze ook is, missen wil je haar niet. Helpen jullie mee met de condoleances?

Helena Brashuis is overleden in Nederland. U krijgt de gelegenheid om afscheid van haar te nemen in Nederland. De uitvaart zal in Suriname plaatsvinden. Bekijk het bericht voor de details en gedeelde foto’s Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met dit verlies

Gij zult aan de Here uw God denken, want hij is het die u kracht geeft.
Deut. 8:18

Helena Eleonora Brashuis

4 juli 1922 Paramaribo – 28 augustus 2022 Amsterdam †

Met grote verslagenheid, maar dankbaar dat wij haar zolang in ons midden mochten hebben, maken wij bekend, dat onze moeder, groot -en overgrootmoeder, rustig en kalm in de Heer is ontslapen.

Er is gelegenheid om afscheid te nemen op woensdag 7 september 2022 van 16:30 – 17:30 uur, in uitvaartcentrum Zuid-Oost, Hoorneboeg 1, Amsterdam ZO.

Aansluitend is er van 20:00 – 22:00 uur een singi neti, ten huize van de overledene aan de Roomtuintjes 23, Amsterdam – Oost.

De plechtige uitvaart zal plaatsvinden in Suriname.

Namens de diep bedroefden:
Romana (Roma) Zaalman, kinderen en kleinkinderen
Irma Boldewijn †, kinderen en kleinkind
Margriet (Make) Boldewijn, kinderen en kleinkinderen
&
En alle overige nabestaanden

Bekijk het bericht na overlijden van de 100-jarige Helena Brashuis en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Helena Brashuis 100 jaar Suriname Nederland uitvaartplatform FamilieNieuws