Help! Nierpatiënt is flink achteruit gegaan – video 1 voor 12 Suriname

1 voor 12 Suriname hulp gevraagd Nederland dyaliseren

Iedereen kan ziek worden!

Deze meneer is ziek. Hij ziet er ook erg ziek uit.. Het is wel triest om naar hem te luisteren. Hij is zo zwak en komt bijna niet uit zijn woorden. Krijgt hij wel de juiste zorg en ondersteuning? Hij heeft een vrouw en 7 kinderen, maar hij vraagt niet veel. Alleen een rolstoel.

Hij vertelt zijn verhaal aan Stichting 1 voor 12 Suriname. Bekijk de video, luister naar zijn oproep. Geef het door aan iedereen. Misschien kunnen er ook wat deskundigen meekijken. Wie weet kunnen we met zijn allen het leed van meneer Nankoemarsingh verzachten.

Bekijk de nieuwe video van 1 voor 12 Suriname. Ze zijn in gesprek met meneer Nankoemarsingh. Hij is dialyse patiënt en sinds hij ziek is, is hij aanzienlijk achteruit gegaan. De 59-jarige kan zichzelf niet meer op eigen kracht verplaatsen. Hij heeft daarvoor een rolstoel en/of een rollator/kruk nodig.

Meneer heeft het zichtbaar zwaar. Hij kan met moeite antwoord geven op de vragen die hem worden gesteld. Hij vraagt niet veel. Hij heeft vrouw en kinderen die op zich wel goed naar hem omkijken maar die kunnen hem niet geven wat hij nodig heeft: Een rolstoel.

Nankoemarsingh vertelt in een vraaggesprek met 1 voor 12 Suriname wat er allemaal met hem aan de hand is. Bekijk de oproep en geef het door aan een ieder. Wellicht kunnen we samen het leed van deze man verzachten. Hij vraagt om een rolstoel maar misschien is er meer nodig. Krijgt hij wel de juiste zorg en begeleiding?

Geef de video daar aan eenieder!

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

WIL JE OOK DONEREN? JA DAT KAN! HET KAN OOK VANUIT NEDERLAND
DSB: SRD 9857923 | USD 2635208 | EUR 2538989
SPSB: SRD 315.214.010 | EUR 315.214.040 | USD 315.214.041
Finabank: SRD 197.90.53
ING Bank Nederland: NL88 INGB 0006 9834 06

Lees ook: