Extra show Jandino Asporaat in Suriname UITVERKOCHT – video

jandino Asparaat Suriname laatste show worltour

Save the best for last!! Welkom in Suriname Jandino

Na een aantal daverende optredens, sluit de wereldberoemde Antilliaanse superster zijn wereldtour af in ons land, Swiet Suriname. Bekijk de link met meer informatie en check de video met zijn superdeluxe entree. Vanavond is er een extra show. Maar helaas is die net als de twee eerste shows ook uitverkocht. Heb jij een kaartje kunnen vinden? Nee? Jandino, dat betekent dat je snel terug moet komen, of is er nog ruimte voor een 4de show? Ik vraag voor mijn buurvrouw.

Dit is een artikel van onze Suriname Blog. Die kun je ook volgen op Facebook.

View this post on Instagram

A post shared by Jandino (@jandinoasporaat)

Onderstaande informatie deelde Jandino op zijn eigen website:
Jandino op wereldtournee met comedy show Perspectief

Jandino is momenteel op wereldtournee met comedy show Perspectief. Afgelopen theaterseizoen trok Jandino door heel Nederland met zijn solo voorstelling Perspectief. Na uitverkochte theaterzalen in de lage landen, krijgt de stand-up comedy show volgende maand een internationaal podium. De comedian trapt zijn wereldtour af in Turkije gevolgd door Bonaire, Curaçao, Aruba en Suriname.

Jandino: “Ik ga op deze wereldtour met maar één missie: het dak moet eraf..!! Op verschillende plekken ter wereld komen mensen samen om een geweldige avond te hebben en dat is ook precies wat ik ze ga geven. Mijn hart en longen laat ik achter op het podium.. Het wordt één groot feest, maakt niet uit waar ter wereld we zijn.”

In zijn meest recente solo tour praat Jandino over verschillende perspectieven. ‘Juist in deze wereld is het nodig om dingen af en toe vanuit een ander perspectief te bekijken. De waarheid ligt immers in het oog van de toeschouwer, dat is dan wel vanuit welke hoek je het bekijkt natuurlijk.’

Deze show is Nederlands gesproken!!

Suriname

Na 3 jaar arriveert de ster weer in ons land. Hij heeft ons gemist. Dat laat hij weten!

Na fantastische shows op Bonaire, Curaçao en Aruba is de ster inmiddels aangekomen in Suriname. De eerste shows waren uitverkocht maar er is VANAVOND EEN EXTRA SHOW, die is helaas ook uitverkocht. Dit is de agenda:

27 & 28 augustus – Suriname
EXTRA SHOW: 29 augustus – Suriname
ALLE SHOWS ZIJN UITVERKOCHT:
Locatie: Assuria Event Centre (08519090)

View this post on Instagram

A post shared by Jandino (@jandinoasporaat)

jandino Asparaat Suriname laatste show worltour jandino Asparaat Suriname laatste show worltour

jandino Asparaat Suriname laatste show worltour

Lees ook:

Meer vliegtuigmaatschappijen gaan vliegen op Paramaribo – Luchtvaartnieuws Suriname – video