De felicitaties aan mijn mama, juf Patricia Vroom uit Coronie. Ze gaat met pensioen – video’s

Patricia Vroom juffrouw Suriname Nederland Coronie

De trotse Kimberley Vroom wil vandaag haar allerliefste mama in het zonnetje zetten

Juffrouw Patricia Vroom gaat namelijk met pensioen. Ze was een uitmuntende leerkracht, verzuimde zelden en de kinderen stonden bij haar centraal. Lees haar prachtige levensverhaal en bekijk de video’s. Geef het door aan familie en belangstellenden in Suriname en Nederland. Helpen jullie mee met het feliciteren van juffrouw Vroom. Wij van FamilieNieuws wensen haar heel veel mooie en gezonde jaren toe en we hopen dat ze lekker gaat genieten van haar welverdiende pensioen

Haar dochter Kimberley deelde het volgende levensverhaal om haar pensionering te vieren:

Mijn mama Patricia Vroom gaat met pensioen

Ze is moeder van 1 en oma van 2 kleinkinderen. Zij is een geroepen leerkracht en heeft haar werk vol passie uitgevoerd. Haar leerlingen stonden bij haar centraal. Een dagje ziek kende ze niet. Ze verzuimde zelden, als dochter moest ik haar verzoeken om een dag verlof te nemen. Zoveel hield ze van haar werk

Over Patricia Vroom:

Op 8 september 1962 zag mevrouw Vroom Patricia het levenslicht in het kokosdistrict. Ze komt uit een groot gezin met wel 16 kinderen, waarvan zij de 15e uit het gezin is. Op 12 jarige leeftijd vertrok ze richting Paramaribo voor verdere studie. Haar wens was om terug te gaan naar haar geboorteplaats. Ze wilde haar district Coronie helpen ontwikkelen.

Ze trad in dienst op 10 oktober 1986 en wel in het district Coronie. Ze werd in de kleuterklas geplaats en daarna kwam ze in de 3e klas. Ze heeft een jaar gewerkt en daarna werd ze in Wageningen geplaats, maar kwam toch terug naar het kokosdistrict Coronie, waarvoor ze heel veel liefde heeft.

Juffrouw Patricia Vroom kwam in het jaar 1990 op OS Bomapolder te werken. Ze heeft daar het langst gewerkt. Hier heeft ze de kleuterklas jaren gedraaid. Ze werd de trekker van de klas:. Ze nam speciaal een mamiolaken mee naar school om tijdens het speeluurtje de kleuters erop te zetten en door de klas te trekken, omgekeerd gebeurde dat ook met heel veel lol. Ze heeft heel veel leuke ervaringen opgedaan. Bijvoorbeeld toen ze als sinterklaas vermomd ging.

Als ze terugkijkt naar haar werkervaring, kijkt ze heel tevreden en dankbaar terug. De zorgkinderen en ouders met wie ze een band had zullen haar erg missen. Ze heeft een vruchtbare loopbaan achter de rug.

Mam, u gaat met pensioen, maar we zijn er zeker van dat u het goede werk zal blijven voorzetten. We zijn trots op u

Namens uw dochter Kimberley en de kleinkinderen

xxx

Bekijk onderstaande gedeelde video’s en geef het door aanbelangstellenden familie in Nederland en Suriname

Patricia Vroom juffrouw Suriname Nederland Coronie