Help, mijn 14-jarige broertje is vermist! – vermissing Suriname

broertje vermist Suriname Nederland

Gaarne delen met iedereen!

Irma vraagt een ieder om te helpen zoeken naar haar broertje Enuël. Hij is gisteren uit huis gegaan en niet teruggekeerd. Bekijk het bericht voor meer informatie. Deel het met een ieder zodat Enuël snel weer thuis kan komen. Weet je waar hij is, laat het dan even weten! Enuël, waar ben je? Maak contact met je zus, ze maakt zich zorgen!

Irma scheef onderstaand bericht. Goedendad, deze jonge heet Enuël Joop, hij woont op Epraimzegen Goedgevingenweg no 144, zijstaat van De goedezorgweg. Hij is sinds gister rond 17: 00 vanuit huis vertrokken, zonder toestemming van zijn ouders.

Men heeft hem om 1:00 ’s avonds gezien in een grijze Toyota Aurex met een paar jongens van de buurt. Hij is 14 jaartjes oud. Als u hem ziet graag de dicht bij zijnde politie post bellen of bel op het nummer 7159570

Je kunt ook via Facbook contact maken met Irma. Klik hier: Irma JoopTooy
Thank you, bedankt voor het delen!

Bekijk onderstaande foto van de 14-jarige Enuël uit Suriname. Geef het door aan iedereen zodat hij snel weer thuis kan komen

broertje vermist Suriname Nederland