Mijn oma SANEM SANRAWI – AMATSAHIP is overleden in Suriname – foto’s

Helpen jullie mee met condoleren?

De diepbedroefde Nissah maakt hierbij mede namens de overige familieleden het overlijden van haar oma Sanem Sanrawi – Amatsahip bekend. Let op: MORGEN, dinsdag 16 augustus 2022, is de uitvaart in Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen Nissah en de familie veel power toe.

Met diep leedwezen maken wij het overlijden bekend van onze moeder, schoonmoeder, grootmoeder, overgrootmoeder en betovergrootmoeder

SANEM SANRAWI – AMATSAHIP

Geboren op 21 oktober 1932
Overleden op zaterdag 13 augustus 2022

Uitvaart

Gelegenheid tot afscheid nemen: Dinsdag 16 augustus 2022 van 10.00 – 13.00 aan de Uranusstraat 98, Elisabetshof. Hierna vertrekt de stoet naar het Pandit Jagdew Crematorium aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Gelegenheid tot condoleren aldaar tot 14.30u.

Bekijk onderstaande foto’s van Sanem Sanrawi – Amatsahip en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname: