26-jarige dood na aanrijding – vrouw achter het stuur had geen rijbewijs – politie Suriname

politie Suriname Nickerie Nederland

Wederom een familie in diepe rouw gedompeld. Helpen jullie mee met de condoleances?

De 26-jarige Raief is overleden nadat hij frontaal tegen een auto botste in Suriname. De vrouw die achter het stuur zat was niet in bezit van een geldig rijbewijs. Ze is niet aangehouden door de politie. Bekijk hier het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. We wensen de nabestaanden veel power met dit zware en veel te jonge verlies.

Politie Suriname schreef: Bromfietser na aanrijding overleden in het MMC te Nickerie. De 26-jarige bromfietser Raief Wirjanom, heeft op vrijdag 12 augustus in het Mungra Medisch Centrum (MMC) het leven gelaten.

Raief was op donderdag 11 augustus betrokken geweest bij een aanrijding met een personenauto aan de Narpatstraat in het district Nickerie. Met zware verwondingen was het verkeersslachtoffer ter verpleging op de afdeling Intensive Care van het MMC opgenomen, alwaar hij het leven heeft gelaten.

Het onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de bromfietser door tot nog toe onbekende reden is uitgeweken en op de rijhelft van zijn tegenligger terechtkwam met als gevolg een frontale botsing.

De afdeling Verkeersunit van regio West is bezig met het verder onderzoek naar de oorzaak van deze aanrijding. De autobestuurder Eline B. die niet in het bezit is van een geldig rijbewijs en niet onder invloed van alcohol verkeerde, was ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) is zij heengezonden, terwijl het ontzielde lichaam van Wirjanom in opdracht van het O.M. door de politie is afgestaan aan de nabestaanden.

politie Suriname Nickerie Nederland
Foto binnengekomen via Facebook