Our Uncle John Da Costa passed away – foto’s

He was the husband of Merdica Collins Da Costa and father of Carolin, Daniel and Clement. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij maken de diepbedroefde familieleden het overlijden van hun geliefde John Da Costa bekend. Let op: Dit weekend zal de uitvaart plaatsvinden. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Suriname en het buitenland.

To everything there is a season,
A time for every purpose under heaven:
A time to be born, And a time to die;
A time to plant, And a time to pluck what is planted;
A time to kill, And a time to heal;
A time to break down, And a time to build up;
Ecclesiastes 3:1-8

The Death accouncement of the late Da Costa John well nowing as (uncle John) He passed away on the 4th August.

He was the son of the late Da Costa Hyacinth and the late Narine Gobin. He was the husband of Merdica Collins Da Costa and father of Carolin, Daniel and Clement. Grandfather of Sakasi, Safasi, Danielle, Gael and Jael and brother of Maggie, Mike, Malcom and Roy. Uncle of Adrain, Sharon, Corette, Elizabeth, Shovon, Michelle, Chrisroy, Nicklas Maikel and others and belated to the family Nirane, Henry, Da Costa, Collins and Simon

Uitvaart

The funeral will take please on Sunday 14th August at his home at Sluierbeltavisweg #21(Zoelen). There will be a church service from 1-2 o’clock and from 2-3 o’clock will be the viewing of the body and then his body will be going to his last resting please at 4 o’clock.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s van Uncle John Da Costa en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname: