32-jarige verliest leven na aanrijding met vrachtwagen – politie Suriname – video

De familie Van Kallen is in zeer diepe rouw gedompeld na het verlies van hun geliefde Gillermo, hij was een bekende onder de jongeren en ze kenden hem als “Linkse”. Zijn tweelingbroer die een paar jaar geleden overleed was bekend als “Rekse”. Helpen jullie mee met de condoleances en de beterschapswensen voor Sergio die ook erbij betrokken was?

Lees wat er precies is gebeurd in het officiële politiebericht omtrent het tragische overlijden van de 32-jarige jongeman. Bekijk ook een video. Wij van FamilieNieuws wensen de familie en de overige diep bedroefden veel power met het verlies.

Politie Suriname schreef. 32-jarige autobestuurder omgekomen na frontale botsing met vrachtvoertuig. De 32-jarige Gillermo Van Kallen is in de morgen van dinsdag 9 augustus na een frontale botsing met een vrachtvoertuig aan de Indira Ghandiweg ter hoogte van kilometer 22 in het district Para om het leven gekomen.

De politie van het bureau Rijsdijk koerste na verkregen melding van het Command Center naar de plek voor onderzoek. Aldaar troffen zij een personenauto die aanzienlijk beschadigd is op de linkerberm van de weg aan en het vrachtvoertuig op de rechterberm. De zwaar gewonde bestuurder die geen teken van leven meer vertoonde, zat bekneld in het voertuig. Het ontzielde lichaam van Gillermo werd met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

De bijrijder Sergio S. (33) klaagde van pijn op de borst. Per ontboden ambulance werd Sergio afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp vam het Academisch Ziekenhuis voor het bekomen van medische hulp.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is gebleken dat Gillermo en zijn bijrijder Sergio over de Indira Gandhiweg reden komende vanuit de richting van Rijsdijk gaande richting Lelydorp, terwijl de 50-jarige truckbestuurder N.A. in tegenovergestelde richting reed. Ter hoogte van kilometer 22 verliet Gillermo door tot nog toe onbekende reden zijn rijhelft en kwam op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de botsing.

Het ontzielde lichaam van Gillermo is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de verkeersunit van Regio Midden.

Bekijk de gedeelde foto’s en een video na de aanrijding van Gillermo van Kallen. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

van Kallen politie Suriname Nederland

van Kallen politie Suriname Nederland

van Kallen politie Suriname Nederland

Bekijk ook een video: