Video – Help, we zijn alles kwijt – woningbrand in Suriname

Woning jong gezin Suriname Nederland hulp gevraagd v

Hoe moet deze familie uit deze ellende komen? Echt erg! Tijdens de brand was zijn vrouw thuis met twee kleine kinderen. Toen hij thuis kwam was het huis helemaal platgebrand. Zo snel is het gegaan!

Luister naar de radeloze Ritesh Ramautar. Zijn woning is gisteren plat gebrand. Ze hebben letterlijk niets meer. En voor de brand hadden ze het al moeilijk genoeg. Luister naar zijn verhaal en de oproep en geef het door aan een ieder, wellicht is er iemand die het jonge gezin uit Suriname kan helpen. Kleding, materialen, alle hulp is welkom! We weten het: Het is belangrijk om een brandverzekering af te sluiten. Maar hoe moeten mensen dat betalen dan?

De woning van Riteh Ramautar en gezin is geheel tot aan de grond afgebrand. Hij woonde daar met zijn vrouw en twee minderjarige kinderen. Een dochtertje van 2 jaar en een zoon van 5 jaar. Het gezin, dat het al moeilijk genoeg had, is nu dakloos. Van hun woning aan de Charlotteweg 32 is niets meer over.

Ritesh was opweg naar het werk toen zijn echtgenote hem belde. Er was brand! Toen hij thuiskwam stond het huis in lichterlaaie en was niet meer te redden. Alleen de kleding die ze aan hadden hebben ze kunnen redden. De buren hebben wat pampers en een bloesje gegeven aan de kleine. Maar ze hebben verder niets, helemaal niets. De familie is radeloos vandaar dat Meneer Ganesh van TBN Prime Alert een beroep doet op de gemeenschap om de familie in nood bij te staan. Bekijk onderstaande video en geef het door aan een ieder wellicht zijn er mensen die kunnen helpen.

De woning van het gezin stond aan de Charlotteweg 32. Het gezin is te bereiken aan de Ulrich Perotistraat 38. Een zijstraat van de Sophia’s Lust.. U kunt ook zelf contact opnemen met het benadeelde gezin. De telefoonnummers zijn: +5978725556 0f +5977401475
Bekijk de video van TBN Prime Alert

Lees ook:

Video – Uitvaart oma en 3 kleindochters – Overleden na brand Suriname

Video’s – “Al mijn kleren zijn gebrand” Felle brand te Paramaribo Noord

Woning van Surinaamse leerkracht beschadigd door felle brand in Paramaribo – hulp gevraagd – video’s

Video – ‘Help, we moesten met de kinderen in de auto slapen’ Woningbrand Suriname

Video – “Ik heb geroepen en geschreeuwd maar we konden hem niet redden” brand in Paramaribo

Help! Mijn bloedeigen zoon heeft mijn huis in brand gestoken – video 1 voor 12 Suriname

Broeder Marcus Fonkel zojuist overleden na woningbrand in Suriname – foto’s

Woning jong gezin Suriname Nederland hulp gevraagd v