Man komt te overlijden na aanrijding met DAF – Truck – Politie Suriname

robert politie Suriname Nederland 1

Helpen jullie mee met het condoleren van familie Mertokasiman na dit plotselinge en veel te vroege verlies?

Lees hier het officiële politiebericht na het overlijden van motorrijder Robert Mertokasiman, ook bekend als Bob. Hij mocht maar 42 jaar worden. Lees wat er is gebeurd en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met dit hartverscheurende verlies.

Politie Suriname schreef: Motorrijder na aanrijding te Saramacca overleden. De 42-jarige motorrijder Robert Mertokasiman is in de morgen van zaterdag 6 augustus, na een aanrijding met een Daf-truck aan de Saramaccaweg komen te overlijden.

Na de melding van een aanrijding tussen een motrorijder en een DAf-truck op voormelde locatie, deden de wetsdienaren van het bureau Groningen de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst van de politie werd Robert die geen teken van leven meer vertoonde aan de zijkant in de langs de weg lopende trens aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood van het verkeersslachtoffer vast.

Onderzoek wees uit dat de motorrijder over de Saramaccaweg reed. Hij kwam vanuit de richting van Groningen en ging in de richting van Uitkijk, terwijl de Truckbestuurder uit tegenovergestelde richting kwam. Ter hoogte van de Rachelshoopweg kwam de Mortorfietser bij het beschrijven van de flauwe bocht op de rijhelft van zijn tegenligger. Bij die gelegenheid botste Robert tegen de rechtervoorzijde van de Daf-truck en belandde met zijn motorfiets aan de zijkant in de langs de weg lopende trens met voor hem het noodlottige gevolg.

De Daftruck bestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde en in het bezit is van een geldig rijbewijs, is na te zijn verhoord heengezonden. Het ontzielde lichaam van Robert is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

robert politie Suriname Nederland 1