Video’s – “We hebben de artsen gesmeekt” Baby Isabella overleden in AZP ziekenhuis

baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland dg

Helpen jullie mee met het condoleren van mama Vanessa en papa Ismael? Ze zitten in diepe rouw gedompeld na het verlies van hun baby Isabella 

Video : Bekijk de uitgebreide en hartverscheurende video met het verhaal van vader Ismael van der Leuv en moeder Vanessa Vianen. Ze vertellen gedetailleerd over de trieste dood van hun dochtertje Isabella gisteren in het AZP ziekenhuis te Paramaribo. Ze hebben de artsen letterlijk gesmeekt om hulp. Uiteindelijk overleed hun dochtertje in hun armen. Geef  de video door aan een ieder zodat ze het verhaal rechtstreeks van de ouders kunnen horen. Het is ook belangrijk dat de desbetreffende ministeries en instanties dit verhaal horen.

Scroll een beetje naar beneden om de video te bekijken

Hartverscheurend! Een prachtig prinsesje is er niet meer!! Helpen jullie mee met het condoleren van mama Vanessa Vianen en papa Ismael? Ze zitten in diepe rouw gedompeld na het verlies van hun baby Isabella van der Leuv. Ze overleed gisteren in het AZP ziekenhuis.

Had haar dood voorkomen kunnen worden? Dit is inmiddels het zoveelste kind dat plotseling overlijdt in het ziekenhuis. Het ministerie heeft aangegeven een onderzoek in te stellen, maar helaas is dat te laat voor deze mama en papa.

Mama Hessa schreef het volgende op social media: “We hebben alles gedaan voor je baby die mensen van AZ jullie mpp !! Jullie hebben me kind dood gemaakt 2 uren lang zitten wij te wachten vragen naar hulp wat zeggen ze mevrouw geeft u haar water 2 uren lang vragen we om medicatie. Mama moet voelen dat je naar hulp vraag in me armen ga je dood. God help ons”

Rip
baby
Isabella van der Leuv

Bekijk hier de video van D-TV:


Mvrouw Fernandes ging ook live:

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s:

baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland

baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland

Lees ook:

Kind overleden in het AZP Paramaribo. “Er komt een grondig onderzoek!”