Video – Ouders van baby Isabella in gesprek met Amar Ramadhin – kindje dood in AZP Paramaribo

Vader Ismael: “We gaan het hier niet bij laten!! Ik ga dit tot de bodem uitzoeken”. Minister: “Ja, u moet uw recht gaan zoeken!!”

Luister naar de zeer gedetailleerde video van het gesprek met mama Vanessa, papa Ismael en minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid? De minister is bij de familie op bezoek om zijn condoleances over te brengen en om van de ouders te horen wat er precies is gebeurd. De minister geeft de garantie dat de zaak tot op de bodem wordt uitgezocht. Geef het door aan belangstellenden.

Bekijk hier de nieuwe video met het verhaal van vader Ismael van der Leuv en moeder Vanessa Vianen samen met de minister. Ze vertellen gedetailleerd over de trieste dood van hun dochtertje Isabella gisteren in het AZP ziekenhuis te Paramaribo

Geef  de video door aan een ieder zodat ze het verhaal rechtstreeks van de ouders kunnen horen. Het is ook belangrijk dat de desbetreffende ministeries en instanties dit verhaal horen.

Had haar dood voorkomen kunnen worden? Dit is inmiddels het zoveelste kind dat plotseling overlijdt in het ziekenhuis. Het ministerie heeft aangegeven een onderzoek in te stellen, maar helaas is dat te laat voor deze mama en papa.

Mama Hessa schreef het volgende op social media: “We hebben alles gedaan voor je baby die mensen van AZ jullie mpp !! Jullie hebben me kind dood gemaakt 2 uren lang zitten wij te wachten vragen naar hulp wat zeggen ze mevrouw geeft u haar water 2 uren lang vragen we om medicatie. Mama moet voelen dat je naar hulp vraag in me armen ga je dood. God help ons”

Rip
baby
Isabella van der Leuv

Bekijk de overige video’s omtrent de zaak:


Mevrouw Fernandes ging ook live:

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s:

baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland

baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland

Lees ook:

Kind overleden in het AZP Paramaribo. “Er komt een grondig onderzoek!”