Video – “Ik ben mijn kind kwijt” Moeder van Eurelsia Akkrum vertelt wat er is gebeurd

kind ziekenhuis Suriname 1

“In mijn ogen heeft het Diakonessenziekenhuis gefaald. Mensen denken, ik ben sterk, maar wanneer ik begin te huilen dan stop ik niet!”

Bekijk de hartverscheurende video van Eugenia Scholsberg ze vertelt uitgebreid over het overlijden van haar 5-jarige dochter. Ze heeft tevens een boodschap voor andere ouders: Letten jullie goed op jullie kind! Geef de video door aan een ieder zodat men weet wat er precies is gebeurd. Het is belangrijk dat de beleidsmakers en het ziekenhuis dit ook zien, want alleen dan kan er iets veranderen.

Eurelsia Lè-Queencha Iranza Akkrum,
In de leeftijd van 5 jaar in het ziekenhuis in Paramaribo

op maandag 25 Juli 2022 overleed de geliefde dochter van Eugenia Scholsberg. Ze is niet te spreken over de manier waarop alles is verlopen. Haar kind was er ineens niet meer. Ze neemt het, het ziekenhuis en het personeel kwalijk. Dingen hadden anders kunnen verlopen. Is het nalatigheid? Zij vindt van wel

Bekijk onderstaande video van D-TV Suriname. Geef het door aan een ieder zodat het ook de beleidsmakers en het personeel van de ziekenhuizen in Suriname kan bereiken. Wie of wat er ook fout was, 1 ding is zeker: Dit mag gewoon niet gebeuren!!

Video:


Lees ook:

Video – Ouders van baby Isabella in gesprek met Amar Ramadhin – kindje dood in AZP Paramaribo

Video’s – “We hebben de artsen gesmeekt” Baby Isabella overleden in AZP ziekenhuis

Video – Onze baby is gisteren in het AZP ziekenhuis Paramaribo overleden

Kind overleden in het AZP Paramaribo. “Er komt een grondig onderzoek!”