Wederom kindje overleden in AZP ziekenhuis Paramaribo – foto’s

baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland

“Jullie hebben mijn kind doodgemaakt!”

Hartverscheurend! Een prachtig prinsesje is er niet meer!! Helpen jullie mee met het condoleren van mama Vanessa Vianen en papa Ismael? Ze zitten in diepe rouw gedompeld na het verlies van hun baby Isabella van der Leuv. Ze overleed gisteren in het AZP ziekenhuis. Bekijk de gedeelde foto’s en video’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Had haar dood voorkomen kunnen worden? Dit is inmiddels het zoveelste kind dat plotseling overlijdt in het ziekenhuis. Het ministerie heeft aangegeven een onderzoek in te stellen, maar helaas is dat te laat voor deze mama en papa. Wij van FamilieNieuws wensen hen veel kracht met dit onverwerkbaar verlies.

Mama Hessa schreef het volgende op social media: “We hebben alles gedaan voor je baby die mensen van AZ jullie mpp !! Jullie hebben me kind dood gemaakt 2 uren lang zitten wij te wachten vragen naar hulp wat zeggen ze mevrouw geeft u haar water 2 uren lang vragen we om medicatie. Mama moet voelen dat je naar hulp vraag in me armen ga je dood. God help ons”

Rip
baby
Isabella van der Leuv

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s:

baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland

baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland baby overleden AZP Suriname Paramarbo ziekenhuis Nederland

Lees ook:

Kind overleden in het AZP Paramaribo. “Er komt een grondig onderzoek!”