250.000 euro beloning in vermissingszaak 7-jarige Jaïr – Peter R De Vries Foundation

peter R de Vries Nederland vermissing Jair Soares

Stel je voor. Je hebt al 27 jaar niets gehoord of gezien van je zoontje. Je weet niet of hij dood is.  “Waar ben je?”. Dat zou de familie van de toen 7-jarige Jaïr willen weten. Het is voor hen een nachtmerrie die niet ophoudt.

Ze krijgen hulp van de Foundation van Peter R. de Vries. Ze hebben een kwart miljoen euro vrijgemaakt voor tipgeld voor de zaak Jaïr Soares. Bekijk het bericht en de video’s, deel het met anderen. Misschien, heel misschien is hij gewoon nog in leven.

Op 4 augustus 1995, deze week precies 27 jaar geleden, verdween de 7-jarige Jaïr Soares tijdens een bezoek aan het strand van Monster. Tot op de dag van vandaag zijn er weinig aanknopingspunten over wat er met Jaïr gebeurd is en daarom is – samen met de familie Soares en het coldcase-team van Den Haag – besloten om deze vermissingszaak opnieuw onder de aandacht te brengen en een beloning van een kwart miljoen euro uit te loven voor de tip die leidt naar de vondst van het jongetje.

De beloning is 6 maanden geldig en verloopt op 4 februari 2023.

De 7-jarige Jaïr Soares verdween op 4 augustus 1995 tussen 17.15 en 18.00 uur vanaf een  strand in Nederland. Daarna is nooit meer iets van hem vernomen.

Stichting de Gouden Tip, onlangs hernoemd tot Peter R. de Vries Foundation, was een droom van Peter R. de Vries. Een stichting bedoeld om cold cases op te lossen maar ook om nabestaanden en achterblijvers bij te staan. Twee weken na de lancering van de stichting volgde de aanslag op Peter R. de Vries.

Op de site van de stichting lees je alles over de zaak Soares. Lees hier ook het persbericht van de stichting.

Bekijk hier wat video’s over de zaak. Geef het door aan iedereen in Nederland. Wie weet kan de gouden tip alsnog binnen komen:

Lees ook:

Video – Met deze 39-jarige schoonheid zou Peter R. de Vries trouwen in Nederland

Video’s – Peter R. de Vries hielp familie vermoorde Rosleny

Video’s – ‘Surinaamse singi neti muziek’ voor Peter R. de Vries in Amsterdam

peter R de Vries Nederland vermissing Jair Soares

peter R de Vries Nederland vermissing Jair Soares peter R de Vries Nederland vermissing Jair Soares