Man uit Nederland dood tijdens vakantie op Curaçao

lichaam daniel vakantie Nederland Curacao

Een heerlijke vakantie op Curaçao is geëindigd in een drama

Een Nederlandse toerist is overleden op het eiland. De 45-jarige man was daar op vakantie met zijn gezin. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familie veel sterkte met het trieste verlies tijdens de vakantie.

Zojuist is het lichaam van de 45-jarige Daniel Dresden aangetroffen. Met ondersteuning van militairen van de landmacht is zijn lichaam geborgen. De Nederlander, die in Leiden woont, was in Curaçao op vakantie met zijn gezin. Hij was sinds dinsdag spoorloos verdwenen na een wandeling in zijn eentje.

Zijn ontzielde lichaam is vandaag gevonden in een gebied waar je makkelijk kunt verdwalen. Een moeilijk gebied om te wandelen. Daarom wordt het afgeraden om daar te lopen zonder kompas of GPS. Zeker in de hitte. Bekend is ook dat Daniel maar een liter water bij zich had.

Een woordvoerder van Defensie in het Caribisch gebied heeft bevestigd dat het gevonden lichaam van de Nederlandse Daniel Dresden is. We wensen zijn gezin veel sterkte toe.

lichaam daniel vakantie Nederland Curacao