Onze lieve Sandra Archer uit Rotterdam is er niet meer – video

Archer Nederland Rotterdam

Een paar maanden geleden mocht ze in bijzijn van haar familie, vrienden en enige dochter haar 60ste verjaardag vieren. En vandaag nemen ze afscheid…voorgoed. Helpen jullie mee met de condoleances?

De familie heeft het overlijden van de lieve en prachtige Sandra Archer bekend gemaakt. Velen kennen haar als ‘Black’. Haar aanwezigheid en prachtige stem gaan gemist worden. Bekijk het bericht en de gedeelde video voor meer informatie. Geef het door aanbelangstellenden en familie in Suriname en Rotterdam. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het vroege verlies.

Onze lieve Sandra meer bekend als “Black ” is op  20 juli 2022 van ons heen gegaan.

“Sandra jij hebt jou strijd gestreden, het is goed zo. Ik ben God dankbaar dat jij jou 60 ste jaardag mocht vieren met jou enige dochter Malinda Archer, familie, vrienden en kennissen. Je was een nicht die geen blad voor jou mond hield, maar uit diezelfde mond zong jij als een nachtegaal. Rust zag lieve nicht, wij zullen jou missen met een lach en een traan. Je was en blijft  een prachtig mens van binnen en van buiten. Waka boeng.”

Met veel verdriet, maar dankbaar voor de mooie herinneringen is bekend gemaakt dat nicht, zus en vriendin:

Sandra Louise Archer
M.B.A. “BLACK “

Geboren Paramaribo 27 april 1962
Overleden Rotterdam 20 juli 2022
In de leeftijd van 60 jaar

De rouwdienst en teraardebestelling vinden plaats op zaterdag 30 juli in Rotterdam.

Bekijk onderstaande foto’s en een video van Sandra Archer en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname: 

Archer Nederland Rotterdam
Archer Nederland Rotterdam