47-jarige vrouw van Surinaamse komaf uit raam gegooid in Rotterdam – video’s

vrouw rotterdam Nederland raam gevallen

Haar oudste zoon smeekt een ieder om de wrede filmpjes van zijn moeder NIET te delen. “Helemaal tot in Suriname zijn ze terecht gekomen”. 

Een drama in Rotterdam. Een 47-jarige vrouw is vermoedelijk door haar nieuwe vriend uit het raam naar beneden gegooid. Ze overleefde de aanval niet. Bekijk het bericht de video’s. Luister naar de ooggetuigen in de video’s. Ook haar zoon heeft zijn deel van het verhaal gedeeld. We wensen hem en de buurtbewoners die dit live hebben meegemaakt veel sterkte. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname

Politie Nederland schreef: Vrouw (47) overleden na val uit woning Wolphaertsbocht, man (50) zwaargewond. Vrijdag 22 juli 2022 rond 07:05 uur  is een 47-jarige vrouw uit haar woning aan de Wolphaertsbocht gevallen. Toen hulpdiensten ter plaatse kwamen is de vrouw nog gereanimeerd. Helaas mocht dat niet meer baten. Zij is overleden aan haar verwondingen. Een 50-jarige man, de andere bewoner, werd zwaargewond aangetroffen aan de achterzijde van de woning. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek.

De 50-jarige Rotterdammer is dezelfde dag nog aangehouden op verdenking van moord dan wel doodslag van een 47-jarige Rotterdamse vrouw. De toedracht ligt mogelijk in de relationele sfeer. Wat er precies vooraf is gegaan en wat er zich heeft afgespeeld in de woning is vooralsnog onduidelijk. De politie doet sporenonderzoek en spreekt met getuigen.

 “Er lag een hele berg bloed en ze was niet meer aanspreekbaar”

“De overbuurvrouw heeft de val zien gebeuren. “Ik hoorde rond kwart voor zeven heel hard gegil van een vrouw. Dat bleef aanhouden. Toen wist ik dat er iets niet goed was.” Ze deed de voordeur van haar woning open en was toen getuige van iets vreselijks. “Ik keek naar boven, naar de tweede verdieping, en daar zag ik een vrouw gillend uit het raam hangen. En toen viel ze, met haar hoofd op straat”, vertelt de overbuurvrouw zichtbaar geëmotioneerd. “Ik hoorde ook die klap, dat was heel erg.”” Zie onderstaande video’s en luister naar de ooggetuigen.

De vrouw is van Surinaamse komaf. Ze laat twee zonen achter. De oudste zoon woonde samen met haar en haar vriend in de woning aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam.

De oudste zoon en zijn twee jaar jongere broer zijn in Suriname geboren en later naar Nederland verhuisd. Hun ouders waren gescheiden. De 50-jarige man, die afgelopen vrijdag gewond in de achtertuin werd aangetroffen, was de nieuwe vriend van zijn moeder. Hij zit nu vast voor moord dan wel doodslag, laat de politie weten. De zoon zegt in gesprek met de Rotterdamse media dat hij ook niet veel weet. Wat hij wel weet is dat zijn moeder was een mooie en lieve vrouw was die hield van dansen en ze hield van haar werk. 

Er zouden filmpjes gemaakt zijn van zijn moeder, terwijl ze bloedend en snakkend naar adem op de grond ligt. Ze had ook nog bijna niets aan. Geen fraai gezicht. Een filmpje circuleert op social media. Haar oudste zoon vraagt een ieder om te stoppen met het delen van het filmpje van zijn moeder. Ze hebben het al zwaar genoeg. 

 “Dat is bijzonder pijnlijk en respectloos.

De uitvaart zal komende vrijdag zijn. Een crematie in besloten kring volgens Hindoestaans gebruik.

Heeft u meer informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie van Rotterdam. Of bel0900-8844. Geef het bericht door aan belangstellenden zodat de zaak snel opgelost kan worden. 

Bekijk de video’s