Antilliaanse broers brengen vader en moeder om het leven in Nederland – video

Dit is niet normaal. Stiefvader en moeder zijn door toedoen van beide zoons om het leven gebracht in Rotterdam.

Lees hier meer omtrent het wrede drama in Rotterdam. Een moeder uit Curaçao is door haar bloedeigen zoon om het leven gebracht. Dit is het tweede drama binnen dit gezin. Stiefvader is eerder door haar andere zoon om het leven gebracht. Lees hier meer over het familiedrama in Nederland en geef het door aan belangstellenden. RIP Shirley. Ze zal geen makkelijk leven hebben gehad met haar zonen. Sterkte aan de nabestaanden, dit zijn hartverscheurende gebeurtenissen.

De 66-jarige Shirley uit Curaçao is afgelopen week door haar bloedeigen zoon, de 33-jarige Stafford, om het leven gebracht. De jongen heeft zijn moeder in haar woning in Rotterdam zodanig toegetakeld dat ze een paar dagen later aan haar verwondingen in het ziekenhuis is overleden.

Stafford is aangehouden door de politie. Hij heeft zelf de politie gebeld.

Een echt familiedrama voor het gezin aangezien de ex-partner van Shirley, stiefvader Elfried Nisia, door een andere zoon, de 29-jarige Brayon, is vermoord. Elfried kwam om het leven na wrede marteling. Volgens het rapport brak Brayon elke bot in het gezicht van zijn stiefvader met een tafelpoot. Hij heeft alles ook nog eens opgenomen. Een film van 40 minuten. En dat terwijl hij regelmatig bij zijn stiefvader ging eten en slapen. Zijn moeder lag op dat moment in het ziekenhuis .. hij had haar het ziekenhuis in geslagen. 

Dat gebeurde vorig jaar. Familie van het gezin, maar ook de buurtbewoners hebben zeer emotioneel gereageerd op het voorval. Het was al lange tijd duidelijk dat het niet goed ging met beide zoons. Ze waren onder behandeling van een psychologische deskundigen. 

vrouw Rotterdam Nederland Curacao zoon familiedrama
Stiefvader Elfried kwam vorig jaar om het leven

vrouw Rotterdam Nederland Curacao zoon familiedrama