Piloot laat het leven tijdens de vlucht – buitenlands nieuws – foto’s video

Piloot Citilink vliegtuig buitenlands nieuws

Boven de wolken, in het vliegtuig, terwijl je piloot sterft…Het zal je maar gebeuren!

De 171 passagiers kunnen het gelukkig navertellen. Hun vliegtuig was net opgestegen en even later overleed hun 48-jarige piloot. Bekijk het bericht, de foto’s en een video van een passagier voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden. Sterkte aan zijn zoontjes, ze verliezen een stoere papa.

De 48-jarige succesvolle piloot Boy Awalia, meer bekend als Captain Boy, is overleden. Hij overleed tijdens het werk. Hoog in de wolken tijdens het vliegen. De piloot die vloog voor vliegtuigmaatschappij Citilink vlucht QG-307 was net opgestegen vanuit Indonesië naar Zuid- Sulawesi. Er was een copiloot aanwezig. 

Het is nog onduidelijk hoe het vliegtuig, met 171 passagiers, uiteindelijk aan de grond is gekomen. Ze zijn gelukkig, na 40 minuten in de lucht te zijn geweest, weer veilig geland op de luchthaven vanwaar ze zijn vertrokken.

Volgens de verpleegkundigen die in het vliegtuig aankwamen was er al geen pols voelbaar bij de piloot. In het ziekenhuis bevestigde ze dat de piloot tijdens de vlucht is overleden. Het is nog niet duidelijk wat er is gebeurd. Maar voordat hij stierf klaagde de piloot van enorme pijn. De woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij laat weten dat de piloot, evenals alle andere medewerkers, de verplichte medische check vóór de vlucht hebben doorstaan.

Alle passagiers zijn met een ander vliegtuig inmiddels veilig op plaats van bestemming aangekomen.

Captain Boy is al 28 jaar piloot. Hij werkte voor verschillende vliegtuigmaatschappijen zoals oa. Malaysia Airlines, Asia Air en Lion Air. Hij hield van zijn vak en deelde regelmatig leuke post op social media, ook samen met zijn kinderen. De gescheiden piloot had twee jonge zonen, die bij hem woonden. We wensen hen power met het verlies

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Boy Awalia Asnil (@boyawalia)

Bekijk onderstaande foto’s en een video gemaakt door een passagier tijdens de vlucht. Geef het door aan belangstellenden:

Piloot Citilink vliegtuig buitenlands nieuws
De piloot is inmiddels begraven
Piloot Citilink vliegtuig buitenlands nieuws
Piloot Citilink vliegtuig buitenlands nieuws
Piloot Citilink vliegtuig buitenlands nieuws

Piloot Citilink vliegtuig buitenlands nieuws