Lorenzo gaat mogelijk 25 jaar de bak in – over de dood van Manodjkoemar Mohan in Suriname

Manodjkoemar Mohan politie Suriname

Hij wordt verdacht van de wrede roofmoord op oud- onderinspecteur van politie Manodjkoemar Mohan. De familie heeft duidelijk aangegeven dat ze gerechtigheid willen. Zullen ze tevreden zijn met de straffen of zijn ze toch nog te laag? 

Lorenzo riskeert 25 jaar, hij ontkent overigens nog steeds dat hij de schutter is. Jurgen en Emiraldo zijn gevonnist voor 15 jaar voor medeplichtigheid en Fabio, die nog steeds op de vlucht is, is ook gevonnist voor 25 jaar. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden.

Lorenzo, de schutter van de wrede roofmoord op de 50 jarige ex-politieman Manodjkoemar Mohan gaat mogelijk 25 jaar de gevangenis in. Hij zal tevens straf krijgen voor illegaal wapenbezit. Zijn zaak wordt volgende week voortgezet. 

De 50-jarige Mohan werd vermoord tijdens een bezoekje aan de kapper in Suriname. De criminelen hadden het mogelijk gemunt op een groot geldbedrag dat hij bij zich had. Er waren 3 andere mannen betrokken bij de moord: Emiraldo, Jurgen en Fabio. Zij zijn al gevonnist.

Emiraldo en Jurgen gaan beiden 15 jaar de gevangenis in voor medeplichtigheid. Ze krijgen daarop 2 jaar celstraf voor auto-inbraak. De gevluchte Fabio is veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf en krijgt ook 2 jaar extra voor auto-inbraak.

De roof was vermoedelijk gepland. Emiraldo en Jurgen hebben namelijk bekend dat ze Mohan hebben achtervolgd vanuit de bank. Hij had een sporttas bij zich. Even later begon Fabio hen ook te volgen. Uiteindelijk werd Mohan in een kapperszaak beroofd en doodgeschoten. Dit alles gebeurde op 22 januari 2020. Lorenzo zou de schutter zijn geweest, maar hij ontkent nog steeds.

Later meer

Lees ook: