Onze Kenneth Groenewoud is heengegaan in Suriname – foto’s

Kenneth Groenewoud Suriname Nederland

Hij was zoon van Irene Groenewoud-Harper en wijlen Luciën Groenewoud en papa Kenithia. Helpen jullie mee met de condoleances?

De familie Groenewoud heeft het overlijden van hun geliefde Kenneth Groenewoud bekend gemaakt. Let op: Er is VANAVOND, vrijdag 22 juli 2022 een singineti in Suriname. Bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.  Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het vroege verlies.

Zeer verdrietig, maar ook dankbaar voor de mooie herinneringen, maken wij bekend dat onze zoon, broer, vader, oom, grootoom van ons is heengegaan

Kenneth Luciën Adolf Groenewoud

Geboren Suriname 2-4-1968
Overleden Suriname 13-7-2022
Hij bereikte de leeftijd van 54 jaar.

Hij was zoon van Irene Groenewoud-Harper en wijlen Luciën Groenewoud
Jongere broer van: Judith Groenewoud en gezin
Jongere broer van: Wijlen Christien Groenewoud en kinderen
Oudere broer van: Edward Johan Groenewoud en gezin

Vader van Kenithia Groenewoud

Uitvaart

De singineti is op vrijdag 22 juli a.s. ten huize van de overledene aan de Nordenweg #38 (zijstraat van de Tout Lui Faut Kanaalweg: richting Staatsolie) van 20.00-24.00 uur.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 23 juli 2022. Van 14.00-15.00uur is er gelegenheid om afscheid te nemen in de aula van Poese aan de Draaibatrastraat, waarna de rouwdienst aanvangt van 15.00 tot 16.00 uur. De teraardebestelling zal plaatsvinden op de begraafplaats aldaar om 16.30 uur.

Moge zijn ziel in vrede rusten

Namens de nabestaanden:
Familie Groenewoud

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s van Kenneth Groenewoud en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Kenneth Groenewoud Suriname Nederland
Kenneth Groenewoud Suriname Nederland
Kenneth Groenewoud Suriname Nederland
Kenneth Groenewoud Suriname Nederland