Vriend van Surinaamse Ashna krijgt 20 jaar cel – Hij heeft haar lichaam in goot gedumpt – foto’s

Zo jong, zo knap en vermoord door haar vriend. Hij dacht dat ze vreemdging met een collega!

Het lichaam van de 31-jarige Ashna werd vorig jaar in verre staat van ontbinding aangetroffen in een goot in Suriname. Haar 38-jarige vriend heeft haar daar op wrede wijze gedumpt. Daarna gaf hij haar op als vermist. De rechter heeft gesproken: Hij gaat 20 jaar de bak in. Lees het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden.

Het recht heeft gesproken!

Bidjaipersad, de vriend van de 31-jarige Ashna Jagesar gaat 20 jaar de bak in. Hij heeft vermoedelijk zijn vriendin vermoord. Hij heeft wel toegegeven dat hij haar lichaam in een goot heeft gedumpt. Maar niet dat hij haar heeft gedood. Hij heeft overigens verschillende verklaringen afgelegd en dit is er 1:

Op 5 maart vorig jaar kreeg hij ruzie met Ashna. Vermoedelijk omdat hij dacht zij dat ze een ander had. Hij zei dat zij hem sloeg en dat hij bewusteloos is geraakt. Toen hij bijkwam zag hij haar ontzielde lichaam met steekverwondingen. Hij heeft toen haar lichaam gedumpt in een goot te Eurekaproject. Daarna deed hij alsof hij van niets wist en heeft samen met haar zus aangifte van vermissing gedaan bij politie Suriname. Ongeveer 10 dagen later werd haar lichaam in verre staat van ontbinding in de goot aangetroffen.

De patholoog heeft nadien aangegeven dat de vrouw niet is overleden vanwege de steekverwondingen op haar lijf, die waren immers niet zo diep. Ze moet een harde klap op haar hoofd hebben gehad. De rechter vond het bewijs voldoende en heeft Bidjaipersad veroordeeld voor 20 jaar.

Ashna Jagesar
Ashna Jagesar
Ashna Jagesar

Lees meer over de zaak in de eerdere berichten en bekijk de overige foto’s en video’s :

ashna Jagesar politie Rechter Suriname Nederland 1