Onze geliefde Brian Chin See Chong uit Suriname is er niet meer – foto’s

trainer Chin Trena Brian voetbal Suriname Nederland

“Trenaaaa, waar ben je gegaan?”. Hartverscheurende woorden na een onwerkelijk verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij wordt bekend gemaakt dat Brian Chin See Chong uit Suriname is overleden. Hij is 53 jaar geworden. Hij was een ware voetbal liefhebber en zal gemist worden. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de foto’s. De gegevens omtrent de uitvaart zijn bekend. De uitvaart zal middels livestream te volgen zijn. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen vrouw Inon, de kinderen, familieleden de diepbedroefde vrienden en voetbalmaten veel power met dit verlies.

Diepbedroefd vanwege de leegte maar dankbaar voor de liefde en zorg

Overleden

Brian Peter Chin See Chong
Voor velen bekend als Trena

Geboren 10 mei 1969
Overleden 2 juli 2022
In de leeftijd van 53 jaar
Coach van Puwa Nani en nummer 1 supporter van Real Transvaal.

De uitvaart zal plaatvinden op vrijdag 8 juli 2022 in Suriname. De zal te volgen zijn via Livestream. Bekijk onderstaande gedeelde foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellend en familie in Nederland en Suriname:

trainer Chin Trena Brian voetbal Suriname Nederland
trainer Chin Trena Brian voetbal Suriname Nederland
trainer Chin Trena Brian voetbal Suriname Nederland

trainer Chin Trena Brian voetbal Suriname Nederland trainer Chin Trena Brian voetbal Suriname Nederland trainer Chin Trena Brian voetbal Suriname Nederland trainer Chin Trena Brian voetbal Suriname Nederland trainer Chin Trena Brian voetbal Suriname Nederland

trainer Chin Trena Brian voetbal Suriname Nederland
trainer Chin Trena Brian voetbal Suriname Nederland