40-jarige man overleden in het verkeer – politie Suriname

leda politie Suriname Nederland

Hij was een bekende buschauffeur, die regelmatig op social media kwam. Aan zijn leven kwam vandaag abrupt een einde. Helpen jullie mee met de condoleances?

De 40-jarige Roepeshkoemar is overleden. Lees hier het officiële politiebericht omtrent de dood van de buschauffeur in Suriname. Geef het door aan belangstellenden. Ontzettend triest! We wensen zijn familie, vrienden en overige nabestaanden veel power met dit zware en veel te vroege verlies.

Politie Suriname schreef: Buschauffeur overlijdt bij verkeersongeval in regio West
Public Relations. De 40-jarige buschauffeur Roepeshkoemar Leda is op dinsdag 5 juli bij een verkeersongeval aan de Adronweg in het distrikt Nickerie komen te overlijden.

De politie van het bureau Waldeck kreeg omstreeks 10.00 uur ’s morgens de melding dat er aan de Adronweg een bus in het langs de weg lopende kanaal terecht was gekomen en de dat de bestuurder het leven heeft gelaten. De wetsdienaren deden de locatie aan voor onderzoek en werd Roepeshkoemar met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald. Het verkeersslachtoffer vertoonde geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van de man vast.

Onderzoek wees uit dat de buschauffeur werkzaam was voor een busbedrijf in Paramaribo en passagiers had afgezet aan de Adronweg of te wel de weg die leidt naar South Drain. Op zijn terug weg naar Paramaribo, moet de buschauffeur die alleen in het voertuig was, de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren.

Hij geraakte van de weg en kwam op de rechter berm terecht. De bus belandde vervolgens in het langs de weg lopende kanaal met voor de buschauffeur het noodlottige gevolg. De bus heeft aanzienlijke materiële schade aan de voorzijde en is ter her keuring door de politie in beslag genomen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie zal het ontzielde lichaam van Roepeshkoemar aan de nabestaanden worden afgestaan. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio West.

leda politie Suriname Nederland