Video – “Helpen jullie aub, mijn zoontje Dilon is erg ziek!” – 1 voor 12 Suriname

dilon edwards hart ziekenhuis Guyana Suriname Nederland donatie fr

Het is zwaar voor zijn papa en mama om hem met pijnen te zien. Hartverscheurend… Laten we beginnen met de beterschapswensen voor de kleine Dilon uit Suriname. En de mensen die gelovig zijn, please keep him in your prayers. Pleaseee

Bekijk de video van 1 voor 12 Suriname. Luister naar het uitgebreide verhaal over de zieke Dilon. Hij heeft een vergroot hart met een gat dat aan het scheuren is. Hij kan niet sporten, niet spelen en hij gaat niet naar school. Hij heeft dagelijks pijnen. Het is zwaar voor zijn ouders om hem zo te zie lijden. De enige manier om hem te helpen is een operatie. Geef de video daarom door aan iedereen want samen kunnen we hem wel helpen!! De geëmotioneerde Louis Vismale vraagt niet om hulp voor de bijzondere Dilon, hij smeekt om hulp. 

1 voor 12 Suriname is thuis bij Dilon en zijn vader. De ernstig zieke Dilon is 9 jaar en moet ademen via een zuurstofbom. Zijn vader vertelt uitgebreid het verhaal over zijn zieke zoontje. Hij is geboren met een vergroot hart. Een hart met een gat erin. Dilon wordt groter, zijn hart wordt groter en dat gat is daardoor gaan scheuren. Hij verliest zuurstof.

Dilon gebruikt daarom een zuurstofbom. Het helpt hem om te ademen. Ze zijn BAZO verzekerd maar veel medicamenten inclusief de zuurstofbom worden niet vergoed, daar moeten ze keihard voor betalen. En het her-vullen van de bom is ook niet goedkoop.

Luister naar de vader van Dilon, hij vertelt luid en duidelijk over de situatie van zijn zoon. Bekijk ook de foto’s die we hebben ontvangen. Geef het door aan eenieder in de samenleving en ook aan uw kennissen in Nederland of de rest van de wereld. Samen kunnen we het leed van het gezin verzachten.

Beterschap Dilon, het allerliefste willen we dat je beter wordt. We willen ook de ouders een hart onder de riem steken. Dilon boft met zulke liefhebbende ouders.

Bekijk de video en bekijk daaronder de foto’s van Dilon:


Bekijk ook een update van vandaag:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Bekijk onderstaande foto’s die we ontvangen hebben van zijn papa. 

dilon edwards hart ziekenhuis Guyana Suriname Nederland donatie
dilon edwards hart ziekenhuis Guyana Suriname Nederland donatie

dilon edwards hart ziekenhuis Guyana Suriname Nederland donatie dilon edwards hart ziekenhuis Guyana Suriname Nederland donatie dilon edwards hart ziekenhuis Guyana Suriname Nederland donatie dilon edwards hart ziekenhuis Guyana Suriname Nederland donatie

dilon edwards hart ziekenhuis Guyana Suriname Nederland donatie dilon edwards hart ziekenhuis Guyana Suriname Nederland donatie dilon edwards hart ziekenhuis Guyana Suriname Nederland donatie dilon edwards hart ziekenhuis Guyana Suriname Nederland donatie dilon edwards hart ziekenhuis Guyana Suriname Nederland donatie dilon edwards hart ziekenhuis Guyana Suriname Nederland donatie

Lees ook: