Onze Merlyn Zorg is heengegaan in Nederland

Merlyn Zorg Suriname Nederland 1

Precies 50 jaar geleden werd ze geboren in Paramaribo. Helpen jullie mee met de condoleances?

De families Zorg en Linger hebben het vroege overlijden van hun geliefde Merlyn Zorg bekend gemaakt. Let op de uitvaart zal MORGEN, vrijdag 1 juli 2022, plaatsvinden in Nederland. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de diepbedroefde nabestaanden veel power met dit verlies.

In onze gedachten was je
in onze gedachten ben je
in onze gedachten zul je blijven.

Intens verdrietig, maar dankbaar voor alle liefde en vreugde die zij een ieder gaf, is van ons heengegaan onze innig geliefde dochter, zus, schoonzus, tante en nicht

Merlyn Cynthia Zorg

Geboren Paramaribo 18-4-1972
Overleden Amsterdam 25-6-2022

Uitvaart

De plechtigheid en het afscheid zullen plaats vinden op vrijdag 1 juli 2022 van 15:15 uur tot 17:00 uur in aula de Vondel van Crematorium Westgaarde, Ookmeerweg 275, 1067 SP Amsterdam. Wij ontvangen haar om 15:15 uur met muziek vanaf de ingang naar Aula Vondel. Om 16:00 uur start de plechtigheid, waarna u in de gelegenheid wordt gesteld om de familie te condoleren.

Op verzoek graag fleurige kleding. In plaats van bloemen of grafstukken kunt u uit naam van Merlyn een een donatie doen aan de Nierstichting.

Namens de nabestaanden:
Familie Zorg-Linger

Merlyn Zorg Suriname Nederland 1