9 coronadoden in Suriname – Besmettingen in Nederland blijven oplopen

vakantie Paramaribo corona Suriname Nederland 1

9 families in Suriname in zeer diepe rouw gedompeld. Dit terwijl corona voor veel mensen ‘al voorbij’ is en het leven weer normaal doorgaat zijn

9 families hebben afgelopen week een gezinslid verloren met corona. Let op lieve mensen: De ziekte is niet weg. Bekijk de nieuwe cijfers van afgelopen week. Je kunt zien hoeveel mensen besmet zijn geraakt en hoeveel er op dit moment vechten voor hun leven op de ICU. Bekijk ook de cijfers van Nederland. Daar is het aantal besmettingen flink aan het stijgen. Geef het door aan belangstellenden. We wensen de nabestaanden in Suriname power met het verlies. 

Zojuist zijn de nieuwe coronacijfer in Suriname bekend gemaakt op het dashbord. Het bord wordt nu wekelijks in plaats van dagelijks bijgewerkt. De afgelopen week, 22 juni 2022 tot en met 28 juni 2022, hebben we een aantal coronadoden in ons land. 9 personen met de ziekte zijn overleden.

Er zijn tevens 47 mensen besmet geraakt met de longziekte. Bijna 70 mensen met Covid liggen in het ziekenhuis en 14 personen liggen op de ICU afdelingen in ons land. Hun toestand is niet stabiel. Bekijk de status om alle overige cijfers te bekijken.

vakantie Paramaribo corona Suriname Nederland 1

Veel mensen stappen de komende weken op het vliegtuig in Nederland naar Paramaribo. Lekker vakantie vieren. Reis je ook af naar Suriname en wil je op de hoogte blijven van het laatste reisnieuws? Klik dan op deze link voor extra informatie.

Nederland

In Nederland is het aantal besmettingen flink aan het oplopen. In twee weken tijd is het aantal positieve testen verdubbeld. 34.145 mensen zijn afgelopen week positief getest via de teststraten van de GGD. Dat zullen er in werkelijkheid meer zijn omdat men zich niet meer zo snel laat testen en de positieve thuistesten worden niet meegerekend. Afgelopen week zijn in Nederland 15 mensen overleden met het virus. Klik hier om meer te weten te komen over het coronavirus in Nederland via het RIVM.

vakantie Paramaribo corona Suriname Nederland 1
Voorbeeldfoto van familie in de rouw