Onze Gregory Boodhram is heengegaan op Sint Maarten – foto’s

Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten cover

Een enorm triest bericht. Onze Gregory mocht maar 34 jaar jong worden. Hij was de zoon van Gloria Boodhram – Khan & wijlen Shafeek Khan. Man van Geeta Boodhram – Persaud. En papa van Gerold, Emily & Chanel. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij maken de diepbedroefde familieleden bekend dat hun geliefde Gregory Boodhram is overleden op Sint Maarten. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden in Nederland, Suriname en op Sint Maarten. Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden veel kracht met dit veel te vroege verlies.

It is with deep sadness we announce the passing of our beloved son, brother, husband, father, brother in law, son in law, uncle, cousin, nephew and friend

GREGORY IMTIAZ BOODHRAM

Resided at Anniestraat no 9 in Suriname and last lived in St. Maarten

He was the son of Gloria – Boodhram Khan & the late Shafeek Khan. Brother of Melissa Approo -Boodhram & Denise Gangadien – Khan. Husband of Geeta Boodhram – Persaud. Father of Gerold, Emily & Chanel. Brother in law of Alwyn Approo & Karan Gangadien. Uncle of Chelsea, Alyssa, Kaylee Approo & Kiara Gangadien. The family is very saddened to announce his passing.

Date of funeral yet to be determined

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland, Suriname en Sint Maarten:

Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten
Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten

Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten

Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten
Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten

Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten

Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten

Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten Gregory Khan Boodhram Nederland Suriname Sint Maarten