Familie drama in Suriname – Vader schiet zoon en zichzelf dood te Munder – politie Suriname

Renato Boejhawan en Danique Boejhawan vader en zoon Suriname politie

Lees hier het officiële politie bericht omtrent de hartverscheurende (vermoedelijke) moord op de 17-jarige Danique Bhoejawan.

De vermoedelijke dader, is ZIJN VADER! De 36-jarige Renato Bhoejawan heeft kort daarna een eind aan zijn eigen leven gemaakt. Lees wat er is gebeurd en geef het door aan belangstellenden. We wensen de familie veel sterkte na dit familie drama.

Politie Suriname schreef: Vermoedelijke moord en zelfdoding. Bij een schietincident in de avond van donderdag 23 juni aan de Redidotistraat in het ressort Munder hebben een vader en een zoon het leven gelaten. Het gaat om de 36-jarige Renato Bhoejawan en zijn zoon Danique Bhoejawan (17). Het vermoeden bestaat dat de vader zijn zoon moet hebben neergeschoten en daarna de hand aan zichzelf heeft geslagen.

Na de melding van het schietincident met dodelijk afloop deed de politie van het bureau Munder en andere politie-eenheden de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst van de politie vertoonden de vader en de zoon geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het tweetal vast.

Volgens verklaring van omstanders had Danique een bezoek gebracht aan zijn vader. Op een bepaald moment hoorden zij twee schoten in de garage en troffen Vader en zoon met schotverwondingen aan. Het motief van dit schietincident is niet bekend. Het illegaal jachtgeweer van het kaliber 12 en twee hulzen, waarmee het strafbare feit is gepleegd, werd ter plekke aangetroffen en door de politie in beslag genomen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn de twee ontzielde lichamen afgestaan aan de nabestaanden.

Lees onderstaand bericht voor foto’s en video’s van vrienden en nabestaanden: