Vader Nato en zoon Dani overleven familiedrama te Paramaribo niet – foto’s en video’s

Hierbij condoleren we de familie, vrienden en overige nabestaanden van Renato & Danique Boejhawan

Ze zijn gisteren om het leven gekomen na een wreed familiedrama. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s en condoleances na hun dood. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Laten we vandaag extra lief zijn voor elkaar. Helpen jullie mee met het condoleren van de families Boejhawan, stolk, Nabibaksh en de overige met dit dubbele verlies?

Gisteren zijn er twee mensen overleden tijdens een familiedrama aan de Redidotistraat te Paramaribo. Het gaat om de 36-jarige vader Renato Boejhawan, meer bekend als Nato. En zijn 17-jarige zoon Danique Boejhawan. Velen kennen hem als Dani

Volgens de eerste berichten zou de vader het leven van zijn zoon hebben beroofd en daarna zijn eigen leven hebben genomen. Er circuleren verschillende verklaringen op social media. We wachten het officieel politiebericht af en wensen de nabestaanden en vrienden veel power met het zware en veel te jonge verlies.

Bekijk hieronder de gedeelde foto’s en een video van familie en nabestaanden die het voorval nog maar nauwelijks kunnen bevatten. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Sterkte iedereen. 

Renato Boejhawan en Danique Boejhawan vader en zoon Suriname Paramaribo 1
Renato Boejhawan en Danique Boejhawan vader en zoon Suriname Paramaribo 1

Renato Boejhawan en Danique Boejhawan vader en zoon Suriname Paramaribo 1 Renato Boejhawan en Danique Boejhawan vader en zoon Suriname Paramaribo 1 Renato Boejhawan en Danique Boejhawan vader en zoon Suriname Paramaribo 1

Renato Boejhawan en Danique Boejhawan vader en zoon Suriname Paramaribo 1
Renato Boejhawan en Danique Boejhawan vader en zoon Suriname Paramaribo 1
Renato Boejhawan en Danique Boejhawan vader en zoon Suriname Paramaribo 1
Renato Boejhawan en Danique Boejhawan vader en zoon Suriname Paramaribo 1
Renato Boejhawan en Danique Boejhawan vader en zoon Suriname Paramaribo 1
Renato Boejhawan en Danique Boejhawan vader en zoon Suriname Paramaribo 1

Bekijk hier een video:


Lees ook