Morgen nemen we afscheid van onze pa en brada Harold Breeveld in Suriname

Let op: Vanavond is er een singi neti te Paramaribo. Helpen jullie mee met het condoleren van de kinderen, de broers en zussen?

Dochter Genevieve, maakt mede namens de familie het overlijden van haar vader Harold Breeveld bekend. Ook zijn broers en zussen delen het trieste nieuws. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart in Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en alle overige nabestaanden veel sterkte met dit verlies.

Een vlinder is weggevlogen
wie zal weten waar naar toe.
Eens zullen wij elkaar ontmoeten
wie zal weten waar en hoe.

De Heer

Harold Breeveld

is na een kortstondig ziekbed heengegaan. Hij overleed gisteren, 12 juni 2022 in het AZP ziekenhuis te Paramaribo. Hij bereikte de leeftijd van 68 jaar

De informatie omtrent de uitvaart wordt nader bekend gemaakt. Gaarne dit bericht doorgeven aan familieleden en vrienden in Nederland en Suriname. Voor meer info kunt u contact maken met dochter Genevieve.

Let op: Vanavond woensdag 22 juni 2022 is er een singineti te Ashiana. MORGEN, donderdag 23 juni 2022, zal de uitvaart plaatsvinden. Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Rust zacht,
papa

Harold Breeveld Suriname Nederland