Jeugdigen en familie betrokken bij dood, 17-jarige Akshay in Nederland – video’s

16-jarige stak Akshay 18 keer met een mes!! Een bizar moordplan omdat moeder en broer de relatie niet accepteerden: Een celstraf van 8 jaar en TBS met dwangverpleging.

Lees hier meer over het familiedrama en bloedbad dat plaatsvond op 25 mei vorig jaar in Rotterdam. Brandon had een liefdesrelatie met het 16-jarige zusje van de doodgestoken Akshay. Zijn bloedeigen zusje begon met een plan. Ze wilde het haar moeder betaald zetten omdat ze geen verkering mocht met Brandon. En dat liep behoorlijk uit de hand. Akshay zijn leven eindigde na 18 messteken en moeder raakte gewond. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden.

Het begon allemaal met een verboden liefde. Brandon uit Zoetermeer en het zusje van Akshay uit Rotterdam hadden een liefdesrelatie, maar hun moeder was hier fel op tegen. Ook Akshay was het er niet meer eens. Zijn zusje was pas 16 jaar. Het meisje voelde zich helemaal niet vrij en bedacht toen een ‘nepoverval’ op haar moeder. Ze heeft Brandon toen onder druk gezet om haar moeder iets aan te doen.

Hij drong samen met twee matties het huis binnen, met de sleutel die hij van zijn vriendinnetje had gekregen. Dat liep volledig uit de hand. Schoonmoeder raakte zwaar gewond en Akshay verloor zijn leven na 18 messteken. Het werd een bloedbad.

Moeder werd tijdens de ‘overval’, in haar woning aan de Meester Arendstraat in Rotterdam-Zuid, in elkaar geslagen door de 19-jarige Maury. Die bekende dat voor de rechtbank. Tegen hem is een celstraf van 319 dagen geëist.

Brandon heeft de moeder van zijn liefje nadat ze mishandeld werd door Maury bewerkt met een scheermesje in haar onderarm. Vermoedelijk om het op zelfmoord te laten lijken. Hij is volgens het Openbaar Ministerie daarom mede schuldig aan een poging tot moord. Hij wilde volgens het OM de moeder dood hebben omdat ze tegen hun relatie was.

Terwijl Brandon en Maury bezig waren met moeder werd Akshay in een andere kamer gestoken door een een andere 16-jarige mattie. Hij vertelde dat hij het mes van Brandon had gekregen. De rechter verwijt Brandon voor het niet ingrijpen.

De minderjarige moordverdachte van Akshay heeft zijn strafeis tijdens een besloten zitting gehoord. Er is twee jaar jeugddetentie en jeugd-tbs tegen hem geëist.. Het zusje van Brandon staat morgen voor de kinderrechter. Tevens een besloten zitting omdat zij tijdens het incident ook pas 16 was.

“Jij bent als vriend van Akshay bij ons thuis geweest. We konden nooit weten dat we een slang in huis hadden”, aldus de moeder”.

Een gemene en wrede aanval. Zo kun je het wel noemen en daarom heeft de officieer van justitie zojuist een celstraf van 8 jaar en TBS met dwangverpleging geëist tegen, de nu 21-jarige, Brandon. Hij wordt gezien als de manipulatieve bedenker van een ‘extreem plan”. En hij heeft zijn (minderjarige) vrienden erbij betrokken.

De zaak heeft de samenleving doen opschudden. Ten eerste omdat het gaat om jonge moordverdachten en ten tweede omdat het een familiedrama is. Later meer.

Bekijk onderstaande video’s voor extra informatie omtrent het familiedrama en de dood op de 17-jarige Akshay in Rotterdam Nederland.

Maury en Brandon tijdens een eerdere zitting.

Lees ook: