18-jarige Lugard, na bijna 4 weken spoorloos, weer terecht – Politie Suriname

vermist politie Suriname Nederland 1

Geweldig nieuws!!

Politie Suriname heeft zojuist bekend gemaakt dat de vermiste jongeman, de 18-jarige Farinio Lugard. Gelukkig weer terecht is. Hij was al bijna 4 weken spoorloos. Geef het door aan een ieder. Zoeken hoeft niet meer.

Politie Suriname schreef: De 18-jarige Farinio Lugard van wie opsporing van vermissing was gevraagd door het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit, is inmiddels terecht. De jonge man was al bijna 4 weken spoorloos. Hij vertrok, met de bedeoling om naar school te gaan, maar kwam niet meer thuis.

Inmiddels is hij er weer. Waar hij was, heeft de politie NIET gemeld. Maar hij is er weer en dat is fantastisch nieuws!

vermist politie Suriname Nederland 1