Henry Elburg plotseling dood neergevallen – politie Suriname zoekt familie

cbb Paramaribo politie Suriname 1

Gaarne jullie aandacht voor deze droevige oproep:

Kan de familie van Henry Elburg contact opnemen met politie Suriname. Hij is namelijk plotseling overleden in een kantoor van CBB. Gaarne dit officieel politiebericht doorsturen aan de familie Elburg, en anderen die deze meneer wellicht kennen, zodat het de nabestaanden kan bereiken. Dank u wel.

Politie Suriname schreef de volgende oproep: Oproep nabestaanden. De politie van het bureau Centrum heeft op woensdag 1 juni het ontzielde lichaam van de 58-jarige Henry Elburg na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.

Henry deed op die dag het Centraal Bureau van Burgerzaken (C.B.B.) aan om zijn zaken te gaan regelen. Op een bepaald moment voelde hij zich onwel en liet kort daarna het leven. Volgens het voorlopig onderzoek moet Henry die vermoedelijk een zwerversbestaan had, eerder te Wit Santi hebben gewoond.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van boven vermeld bureau die te bereiken is op het telefoonnummer 477777.

cbb Paramaribo politie Suriname 1
CBB Suriname