Raynel aangehouden na dood onderinspecteur Payton – politie Suriname

Lees hier het uitgebreide politiebericht omtrent de wrede dood van de 30-jarige onderinspecteur van politie, Payton Tosari. Zijn ontzielde lichaam werd aangetroffen in de kofferbak van zijn auto.

Een 27-jarige man is aangehouden en vermoedelijk zijn er meer verdachten. We wensen het korps, de familieleden en de overige nabestaanden veel power met dit verlies. Helpen jullie mee met de condoleances? Geef het door aan belangstellenden.

Politie Suriname schreef: Vermiste Onderinspecteur van politie vermoedelijk door misdrijf om het leven gebracht; ontzielde lichaam in kofferbak voertuig aangetroffen. De politie heeft in de avond van dinsdag 31 mei het ontzielde lichaam van de gewezen Onderinspecteur van politie, Payton Tosari (30) in de kofferbak van zijn voertuig aan de Trombonestraat ter hoogte van de Orgelstraat aangetroffen.

De familie van de overledene deed eerder op die dag aangifte van vermissing op de afdeling Kapitale Delicten. Naar zeggen van de familie was Payton op maandag 30 mei omstreeks 09.30 uur van huis vertrokken met onbekende bestemming. Telefonisch contact met hem lukte ook niet, aangezien zijn mobiele telefoon was uitgeschakeld.

Door het Command Center werd er een algemene oproep geplaatst voor de verschillende eenheden op het veld. Na een ingesteld onderzoek door de politie is het voertuig van Payton omstreeks 19.55 uur op bovenvermelde locatie onbeheerd aangetroffen. Bij nader onderzoek in de auto werd het ontzielde lichaam van Payton in de kofferbak van zijn auto gevonden. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer door misdrijf om het leven is gebracht. Het wapen van de overledene is inmiddels terecht.

De afdeling Kapitale Delicten heeft in deze zaak de 27-jarige verdachte Raynel B. aangehouden, die na afstemming met het Openbaar Ministerie (O.M.) in verzekering is gesteld. Het is niet uitgesloten dat er nog meer aanhoudingen in deze zaak zullen worden verricht.

Het ontzielde lichaam van Payton is in opdracht van het (O.M.) ter obductie in beslag genomen.

Lees ook: