“Ik heb geen afscheid kunnen nemen”- Ouders vermiste Sumanta Bansi in Nederland – video

Hartverscheurende woorden van de zeer emotionele moeder van de verdwenen Surinaamse studente in Nederland.

Sinds 2018 heeft ze nooit meer iets van haar dochter gehoord. Ze leeft niet alleen zonder haar dochter maar ook zonder haar kleinkind. Haar eerste kleinkind. “Er is sprake van een dubbele moord” Zegt moeder Sharmila Nanda

Video – De familie van de Surinaamse studente, Sumanta Bansi, is in Nederland. Ze zijn overgekomen voor de rechtszaak. Bekijk het bericht en luister naar de hartverscheurende woorden van haar moeder. Er is nog steeds geen lichaam gevonden. Is ze dan toch in zuur opgelost?

“Ik ben een gebroken moeder en ik zal nooit meer helen”. Emotionele woorden tijdens de rechtszaak in Nederland ivm de vermissing van Sumanta Bansi. De jonge Surinaamse studente is al jaren spoorloos. Moeder Sharmila Nanda barst tijdens de zitting in huilen uit en wordt getroost door haar ex-man en vader van Sumanta, Marlon Bansi.

Het vermoeden bestaat dat ze is vermoord. En misschien is ze zelfs in zuur opgelost. Na zoveel zoektochten is er geen spoor van haar aangetroffen

De hoofdverdachte in de zaak is de getrouwde Manodj B. Het meisje zou voor de 2de keer zwanger zijn van Manodj toen ze verdween. Ook zijn vader wordt verdacht van betrokkenheid. Maar de twee blijven ontkennen.

De familie van Sumanta is voor de zitting overgevlogen naar Nederland en hoopt na jaren eindelijk antwoorden op hun vragen te krijgen. Duidelijk werd dat er regelmatig ruzie was in het huis te Hoorn. Sumanta klaagde vaak over het leven daar. Ze moest steeds schoonmaken en ook opa Dwarka viel het meisje lastig. Hij zat aan haar. Dat bleek uit verschenen appberichten. Sumanta vond het ook niet leuk dat Manodj haar geld beheerde. Ze moest hem geld vragen als ze iets wilde hebben.

Volgende week gaat de rechtszaak verder. Dan komt het Openbaar Ministerie ook met de strafeis tegen de twee verdachten. Klik op onderstaande link om de video te bekijken van vandaag. Luister naar de woorden van de zeer emotionele mama. Hartverscheurend.

Bekijk de video hier. Klik hier. En luister naar de moeder van de vermist Sumanta Bansi.

Sumanta samen met haar vader en met haar moeder. Eigen foto’s

Bekijk hier de video. Klik hier

Lees hier meer over de zaak: