17-jarige Ashitosh en Claimen doodgereden door dronken chauffeur – politie Suriname

politie Suriname Nederland 1

Twee families in zeer, zeer diepe rouw!!

Bekijk hier het officiële politiebericht omtrent de dood van twee jeugdigen in Suriname. De 43-jarige bestuurder van de auto die de jongens van achter aanreed en meters meesleurde, was DRONKEN! Lees wat er precies is gebeurd en geef het door aan iedereen. Wanneer gaat dit stoppen!!!

Politie Suriname schreef: Twee jeugdige fietsers dodelijk aangereden door een personenauto
De twee 17-jarige fietsers, Ashitosh Algoe en Claimen Dielingen hebben in de vroege ochtend van zondag 29 mei na te zijn aangereden door een personenauto aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van km 23 het leven gelaten.

De politie van het bureau Richelieu deed na de melding van de aanrijding omstreeks 01.30 uur de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst werden de twee fietsers die geen teken van leven meer vertoonde op de brug van de Orleanekreek aangetroffen. Een arts stelde de dood van de twee jeugdige verkeersslachtoffers vast.

De wetsdienaren constateerden dat zowel de twee fietsers als de autobestuurder kort voor de aanrijding over voormelde weg reden naar de richting van Moengo. Ashitosh en Claimen die voorreden op hun rijwielen werden op een bepaald moment enkele meters voor de brug van de Orleanekreek door de personenauto van achteren onderschept.

Door de slag werden de twee slachtoffers enkele meters verder op het wegdek van de brug geslingerd met voor hen het noodlottige gevolg, De automobilist die vermoedelijk met een hoge snelheid reed week vervolgens uit naar rechts. Daarbij ging het voertuig zijlangs de brug en vloog over de kreek naar de andere zijde van de weg, waarna de auto in de langs de weg lopende kreek gleed.

Bij aankomst van de politie waren de 43-jarige bestuurder J.H. en zijn bijrijder J.L. (33) reeds uit het voertuig gehaald. Het rijbewijs van J.H. die onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd. De autobestuurder en de bijrijder die letsels hebben opgelopen, werden met het dienstvoertuig vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Na medische behandeling is de bijrijder heengezonden, terwijl de automobilist ter ontnuchtering werd overgebracht naar het politiebureau. Toen J.H. nuchter was, is hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie (O.M.) in verzekering gesteld.

De ontzielde lichamen van Ashitosh en Claimen zijn in opdracht van het O.M. ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Oost.

politie Suriname Nederland 1
Ashitosh en Claimen