Dankbetuiging – Onze vader Hubertus Landveld uit Suriname – foto’s

landveld Suriname Nederland 1

Hij was weduwnaar van Mavis Landveld – Nunnely. Helpen jullie mee met de condoleances?

De kinderen Audrey, Lea, Nancy, Clarence, Regilio & Diana willen hierbij een ieder van harte bedanken voor hun steun rondom het overlijden van hun vader Hubertus Landveld. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen hen allemaal veel power toe met de verwerking van het verlies.

Hierbij bedanken de kinderen Audrey, Lea, Nancy, Clarence, Regilio & Diana een ieder voor hun ondersteuning tijdens het ziekbed en het overlijden van hun vader

HUBERTUS LEONARD LANDVELD

Overleden op 26-4-2022 op een gezegende leeftijd van 81 jaar
HIJ WAS WEDUWNAAR VAN MAVIS LANDVELD-NUNNELY.
De begrafenis heeft op 3-5-2022 plaatsgevonden

A.V Dankbaarheid & A.V Salomon, Yvonne Landveld,l & kinderen, Georgine Van Gobbel, Ricardo Landveld, Elaine Dandel & fam Grootfaam, Maureen van der Kooye, Yvette Bell & fam Tinhuil, Orlando Josamie, Ramon Stein, Lea & Carlos Li-Fo-Sjoe, Whitney Getrouw , Derrel Doorson, Jelldrey Gompel & Khedejea Landveld, Graciella Walker , Inspecteur Lamsberg post Flora, Romano Meriba, Jerry Creton Aleke, Gillan & Riche Mijnals,Adolfina Landveld & kinderen, Gerida Baumgart, Albertine Landveld, Dennis, Gusta Vriesde, Mitchel Bodeutsch, Fam Leliendal , Felitia Latour, Patrica Huncks, Gerard Huncks, Henk With, Ronald Verwey, Marie Landveld, Lina Landveld, Brandweer Gemenelandsweg, Andrew Geerlings, Rorette Ernst

NAMENS DE KINDEREN EN KLEINKINDEREN:
AUDREY LANDVELD EN KINDEREN
LEA LANDVELD EN KIND
NANCY LANDVELD
CLARENCE LANDVELD
REGILIO LANDVELD EN KINDEREN
DIANA LANDVELD EN KINDEREN

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s

landveld Suriname Nederland 1
landveld Suriname Nederland 1
landveld Suriname Nederland 1
landveld Suriname Nederland 1
landveld Suriname Nederland 1

Lees ook: