Vrouw vliegt door vooruit auto – chauffeur onder invloed van alcohol – politie Suriname – video’s

auto verkeer Suriname politie tweekinderenweg

Zij reed de weg op zonder voorrang te verlenen. Maar hij had gedronken!! Zou ze misschien nog in leven zijn als hij NIET had gedronken?

Hierbij het officiële politiebericht omtrent een zeer tragisch ongeval in Paramaribo. Lees wat er precies is gebeurd en bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Bekijk ook de video’s. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel kracht met dit plotselinge verlies. Tevens willen we de mevrouw die haar als laatste heeft gegroet en alles live heeft meegemaakt heel veel power wensen. 

Politie Suriname schreef: 78-jarige automobiliste na aanrijding overleden: Bij een aanrijding op maandag 23 mei tussen twee personenauto’s aan de Twee Kinderenweg heeft de 78-jarige automobiliste Marina Nojokromo het leven gelaten.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg omstreeks 17.14 uur van die dag de melding van een aanrijding tussen twee auto’s op bovenvermelde locatie, waarbij er sprake was van persoonlijke ongelukken. Bij aankomst van de politie werd Marina met zware verwondingen op het wegdek aangetroffen. Kort daarna liet het verkeersslachtoffer ter plaatse het leven.

Onderzoek wees uit dat kort voor de aanrijding beide voertuigen over voornoemde weg reden. De bestuurder van de terreinauto, Patrick M. (54) kwam vanuit de richting van de Commissaris Thurkowstraat en ging richting de Anton Dragtenweg. Het slachtoffer Marina dat het ander voertuig bestuurde, reed vanuit een inrit achteruit de straat op zonder voorrang te hebben verleend aan het verkeer over de Twee Kinderenweg met als gevolg de aanrijding. Door de slag vloog Marina door de voorruit van het voertuig.

De andere bestuurder verkeerde onder invloed van alcohol en klaagde van pijn op zijn borst. Hij werd voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medisch te zijn behandeld werd hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Het rijbewijs van Patrick is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd. De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk.

Het ontzielde lichaam van Marina is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Bekijk de gedeelde video’s en foto’s

auto verkeer Suriname politie tweekinderenweg
Binnengekomen beveiligingsbeelden. Videostil.
auto verkeer Suriname politie tweekinderenweg