21 mensen dood op Amerikaanse school – 19 kinderen verliezen leven – video’s en foto’s

Het zal je maar gebeuren. Je brengt je kind netjes naar school en dan zie je op tv dat er 18 kindjes op school zijn doodgeschoten. Zit jouw kind ertussen denk je dan? 18 Amerikaanse moeders en vaders zijn op dit moment in zeer diepe rouw gedompeld.

Bekijk het bericht en de video’s voor alle details over de wrede aanslag op een basisschool in Amerika. Onwerkelijk dat dit nog steeds, en zo vaak, voorkomt. Dit is tevens een mooi moment om je kind even flink te knuffelen en te zeggen dat je van haar/hem houdt. Het leven kan soms zo hard zijn. Waarom???

21 doden bij schietpartij op school in Texas: 19 basisschool kinderen dood. Negentien jonge kinderen en twee volwassenen zijn omgekomen bij een schietpartij op een basisschool in Zuid-Texas. De schutter opende het vuur op de Robb Elementary School. Hij werd gedood door de politie. Volgens bronnen gaat het om de 18-jarige Salvador Ramos.

kinderen school texas Amerika basisschool
De verdachte schutter

De 18-jarige verdachte had volgens ooggetuigen een semi-automatisch pistool genoemd AR-15. De tiener wordt ook verdacht van het neerschieten van zijn grootmoeder vlak voor de schietpartij op school. De schietpartij begon dinsdagochtend rond half 12. 

Tientallen kleine kinderen hebben het bloedbad live zien gebeuren. Ook zij zijn getekend voor het leven. Een adequate begeleiding is een must.

Het is niet de eerste keer dat dit soort incidenten plaatsvinden in Amerika. Voor 2022 zijn er al 27 schietpartijen op scholen geweest. Tien dagen geleden zijn tien mensen omgekomen bij een schietpartij in New York. “Waarom laten we dit steeds weer gebeuren” Dat was de reactie van president Biden op dit dramatisch, en steeds terugkerend, incident. Er moet iets veranderen. Maar wat?

Hier wat namen van de slachtoffertjes. De anderen zijn nog niet geïdentificeerd:

We must remember the victims. Young lives lost for no reason!
Xavier Lopez
Uziyah Garcia
Nevaeh Bravo
Makenna Lee Elrod
Amerie Jo
Maite Yuleana Rodríguez
Rogelio Torres
Ellie Garcia
Eva Mireles
Irma Garcia
Tess Mata

Bekijk onderstaande foto’s en video’s voor meer informatie.

kinderen basisschool school texas Amerika e
kinderen basisschool school texas Amerika e
kinderen basisschool school texas Amerika e
kinderen basisschool school texas Amerika e