12-jarig meisje tragisch heengegaan in het verkeer – politie Suriname video’s

angel verkeer politie Suriname Nederland 1

De 19-jarige chauffeur is samen met 2 vrouwen en 2 meisjes te water geraakt. 1 meisje is overleden en de ander vecht nog voor haar leven in het ziekenhuis.

Hierbij het officiële politiebericht omtrent de zeer tragische dood van de 12-jarige Angel. Lees wat er precies is gebeurd en bekijk ook twee korte video’s. Geef het door aan belangstellenden. We wensen de nabestaanden en de betrokkenen veel sterkte met dit ontroostbare verlies. Helpen jullie mee met de condoleances en de beterschapswensen voor de zwaargewonde?

Politie Suriname schreef: Twaalf jarig meisje laat leven na verkeersongeval. De 12-jarige Angel Bahoran is op zaterdag 21 mei na een verkeersongeval aan de Walther Hewittstraat in het district Nickerie in het Mungra Medisch Centrum (MMC) overleden.

De politie van het bureau Nickerie deed na de melding van een verkeersongeval op voormelde locatie de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst werd geconstateerd dat de 19-jarige autobestuurder S.R. met vier mede inzittenden reed over voornoemde weg. Zij kwamen vanuit de richting van de Cassaveweg. Naar zeggen van de automobilist week hij op een bepaald moment uit voor een tegenligger met als gevolg een frontale botsing. Bij die gelegenheid verloor hij de controle over de besturing van zijn voertuig.

Hierdoor belandde de auto met zijn kop in de langs de weg lopende trens. Met behulp van omstanders werden zowel de bestuurder als de vier mede inzittenden, van wie twee vrouwen en twee minderjarige meisjes uit het voertuig gehaald. Per eigen gelegenheid werden de vier gewonden door omstanders vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het MMC, alwaar Angel het leven liet.

De andere jeugdige slachtoffer S.H. (12) is in kritieke toestand op de afdeling MCU van de ziekeninrichting opgenomen. Eén van de vrouwen, de 45-jarige R.H. is met een ribfractuur eveneens ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. De automobilist en de andere vrouw, F.A. (27) zijn na medische behandeling heengezonden. Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd.

Angel is het eerste verkeersslachtoffer dat voor dit jaar in Nickerie is genoteerd. Het ontzielde lichaam van Angel is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslaggenomen.

Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio West.

Lees ook:

angel verkeer politie Suriname Nederland 1