Jongeman dood na schietpartij in Rotterdam – Nederland – video’s

Shantienne Frans politie Nederland Rotterdam

“Zonde van zo een knappe vent”, schrijft iemand onder zijn foto.

Daar gaan we weer. Vannacht was er een schietpartij in Nederland. Velen hebben de bizarre beelden uit Rotterdam voorbij zien komen in een video op social media.

De familie Frans is wederom in zeer diepe rouw gedompeld. Precies 2 jaar geleden werd Junny doodgeschoten en gisteren is zijn broer Shantienne (zie foto) overleden na een schietpartij. Hij laat een zwangere vrouw achter en zijn ontroostbare moeder. Bekijk het bericht, de vele video’s en condoleances van diep bedroefden voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. We wensen de familie veel sterkte toe.

Gisteravond is een man doodgeschoten bij de Nassauhaven in Rotterdam-Feijenoord. Het dodelijk slachtoffer heet Shantienne Frans. Hij was pas 34 jaar. Op social media circuleerde een video van deze wrede schietpartij. Daarop was te zien hoe een man meerdere keren werd beschoten terwijl hij op de grond lag. 

Shantienne Frans is de grote broer van de in mei 2020 doodgeschoten Junny Frans. Bizar en heel erg voor de familie, in het bijzonder hun moeder, dat ze nu weer een zoon op dezelfde wrede wijze moeten verliezen.

Het is nog onbekend wat de aanleiding is geweest van de schietpartij van gisteren. Anderen beweren dat het iets te maken kan hebben met de liquidatie van broertje Merwin ‘Junny’ Frans. De eventuele opdrachtgever is overigens nooit bekend geworden. Schrijft Boeven nieuws. Junny werd vlak bij zijn huis doodgeschoten.

Ook Shantienne woonde vlakbij de plek waar hij dood is gegaan. Volgens familieleden heeft hij urenlang onbedekt op straat gelegen. “Er mocht niets overheen, vanwege de bewijzen.”
Respectloos, zeggen meerder mensen tegenover de media. “Zijn moeder gilde: het is geen hond, het is geen hond!”, herinnert de buurvrouw zich. Shantiennes zwangere vriendin wilde ook naar hem toe maar mocht er niet bij, zegt zij. “De politie deed niets voor de familie. Ze waren met zestien man, maar niemand hielp.” Schrijft Rijnmond Nederland. 

Bekijk de video’s:

Bekijk hier de video omtrent de dood van broertje Junny

Bekijk de verschillende gedeelde foto’s en condoleances en een video:

Shantienne Frans politie Nederland Rotterdam
Shantienne Frans politie Nederland Rotterdam
Shantienne Frans politie Nederland Rotterdam
Shantienne Frans politie Nederland Rotterdam
Shantienne Frans politie Nederland Rotterdam