Help – Jonge alleenstaande moeder in nood – Video 1 voor 12 Suriname

1 voor 12 Suriname Nederland hulp moeder geld

3 schattige kinderen, maar waar is de vader? “Hij is weg want zijn mensen vinden dat hij niet met me moet zijn”.

Bekijk de video: Jo Ann, vertelt haar trieste verhaal aan meneer Vismale van 1 voor 12 Suriname. Ze heeft het ontzettend moeilijk. Ze heeft geen water, erf is slordig, stroom is duur en ze heeft straks geen huis meer. Ze staat er alleen voor met haar minderjarige kleintjes. Is er iemand die haar een beetje kan ondersteunen en adviseren? Luister naar haar oproep en geef het door aan iedereen. En wellicht kan de vader (en zijn mensen) de video ook bekijken.

“Als het niet regent heb ik geen water”

Hierbij een trieste noodkreet van de 24-jarige alleenstaande moeder Jo ann Leidsman. Ze heeft 3 minderjarige kinderen en staat er alleen voor. Ze heeft moeite om haar kinderen en zichzelf te voorzien. Gelukkig helpt haar moeder haar af en toe. Anders had ze niet eens pampers voor haar baby. Haar hoogste nood is onderdak en ondersteuning in hun dagelijkse behoeften.

Ze kreeg een bezoek van Louis Vismale, de voorzitter van Stichting 1 voor 12 Suriname. Jo Ann heeft twee meisjes en 1 jongen de oudste is bijna 5 en de jongste is nog maar een baby. Als het niet regent heeft ze geen water, dan moet ze helemaal vanaf de hoek water gaan sjouwen. Het erf ziet er niet uit. Stroom moet betaald worden, Jo Ann werkt niet en komt daarom niet uit.

Het huis waar ze woont is niet van haar en ze moet ook weg van daar. Ze doet een oproep via 1 voor 12. Bekijk de video en geef het door aan belangstellenden.  Wellicht kan iemand haar helpen. Wat advies is ook meegenomen.

Bekijk de video en geef het door aan een ieder:

Lees ook:

Wat moet deze alleenstaande papa doen? Siamese tweeling scheiden of niet – buitenland (video’s)

Alleenstaande vrouw mishandeld en misbruikt door indringer – politie Suriname

Alleenstaande moeder met zieke kinderen heeft het heel erg moeilijk – 1 voor 12 Suriname (video)

Video’s – Donateurs steunen alleenstaande moeder uit Paramaribo en haar 5 kinderen – 1 voor 12 Suriname

Video – Alleenstaande Surinaamse moeder met 4 kleine kinderen heeft hulp nodig

Video – De slechte situatie van een alleenstaande jonge moeder – 1 voor 12 Suriname

Alleenstaande moeder heeft 44 kinderen van 1 man – Afrika (foto’s en video’s)