Onze geliefde Bibi Kasim uit Nickerie is er niet meer

Kasim Bibi Sairah Nederland Suriname Nickerie

61 jaar mocht ze worden. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij wordt bekend gemaakt dat mevrouw Bibi Kasim is overleden. Ze woonde in Nickerie. Vandaag nemen vrienden en familieleden afscheid van haar. Bekijk het bericht voor m eer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van Familienieuws wensen een ieder veel power vandaag.

Streep haar naam niet door,
Al is ze bij ons weggegaan.
Streep haar naam niet door
Als of ze nooit heeft bestaan

Met diep leedwezen maken wij bekend dat op 15 mei 2022 van ons is heengegaan, mevrouw

Bibi Sairah Kasim

Geboren op 17 oktober 1960
Ze is 61 jaar geworden

Uitvaart

De uitvaartdienst vindt plaats op woensdag 18 mei 2022. Het stoffelijk overschot komt om 10:00u aan bij de Harjanaweg 54 te Clara Polder Nickerie. Om 1400 uur zal de uitvaartdienst plaatsvinden en om 1600 uur vertrekt de stoet naar de Moskee van Hendrikstraat # 54, Alwaar de Djanazah zal plaats vinden

Geef de informatie door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Kasim Bibi Sairah Nederland Suriname Nickerie