Binnenkort 10 keer per week naar Paramaribo vliegen met KLM en SLM – vakantie Suriname video

KLM Paramaribo Amsterdam Ticket reis boeken mryj

Goed nieuws voor de vakantie Suriname (en uiteraard de Nederland) liefhebbers. Vanaf juli kun je bijna elke dag op de vlucht stappen naar Paramaribo! KLM gaat namelijk 6 keer per week vliegen en SLM gaat 4 keer vliegen.

Op de KLM vlucht kunnen per keer meer dan 400 passagiers mee. Dat betekent dat het behoorlijk druk gaat worden in Suriname. Wat gaat dit allemaal kosten? Je kunt zelf even kijken. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kom jij deze zomer ook op vakantie naar Suriname? Jullie zijn van harte welkom! Inspiratie nodig? Bekijk een prachtige video van Yves Tjon. Geef het door aan de mensen die hun reis naar Suriname nog moeten boeken!

Dit is een artikel van onze Vakantie Suriname categorie. Die kun je ook volgen op Facebook

Reizen naar Suriname is populair. KLM had eerder dit jaar al het aantal vluchten per week verhoogd en nu vliegen ze vanaf juli 2022 zelfs 6 keer per week van Amsterdam naar Paramaribo en terug. Op de woensdag vliegen ze niet. KLM zet ook nog eens haar grootste toestel in. Dat is de Boeing 777-300ER. (zie video onderin het bericht). Dat betekent dat er meer dan 400 mensen per keer naar Suriname toe kunnen vliegen. De verwachtingen zijn dus hoog.

Ook onze eigen vertrouwde Surinam Airways gaat ook vaker vliegen. Vanaf juni vliegen ze 4 keer per week van Amsterdam naar Paramaribo en terug. Dat meldt den website Luchtvaartnieuws.nl

En wat gaat zo een ticket kosten? Maak contact met je lokale reisbureau. Maar je kunt uiteraard ook zelf je tickets online boeken. Boek je KLM tickets op de KLM website en je SLM tickets op de Surinam Airways website. Klik op de links om zelf te zoeken naar de beste prijs. Ps. je kunt je Suriname ticket inclusief hotel ook via de TUI website boeken.

Wil je meer weten over Suriname? Check de leuke video van Communicatie Dienst Suriname. Luister naar Yves Tjon, chairman van Stg. United Tour Guides of Suriname. Hij weet bijna alles en kan het op een hele mooie manier uitleggen. P.s. Leuke vakantietip: Bezoek hen op Facebook en in het echt.   Geef het door!

Lees ook:

Tags Suriname Travel: #FamilieNieuws #Suriname #Paramaribo #Nederland #reisboeken #Ticketskopen #vakantieSuriname #ticket #vakantieParamaribo #luchtvaartnieuws #reisnieuws #KLM #SLM #TUI #stoelnummer #TravelClub #travel #vakantie #vakantieplannen #familiebezoek #diasporaSuriname #diaspora #verrebestemmingen #Reisinformatie #Reisadvies #Reisaanbod #reisgids #reis #verblijf #visum