Man overleden na beet van giftige slang – politie Suriname

slang politie Suriname 1

Lieve mensen laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn voor anderen. Er zijn namelijk levensgevaarlijke slangen in Suriname.

Een slangenbeet is een man in Suriname fataal geworden. Bekijk het officiële politiebericht hierover. Bekijk ook de gedeelde foto’s ervan. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden veel power met dit plotselinge verlies

Politie Suriname schreef: Bejaarde man overleden door slangenbeet. De 75-jarige Franklin Janomo is in de morgen van dinsdag 11 mei op zijn kostgrond te Corneliskondre aan zijn linker duim gebeten door een slang.

Hierdoor voelde het slachtoffer zich langzamerhand onwel en werd voor medische hulp diezelfde dag met de boot vervoerd naar de Coppenamepunt. Echter liet Franklin omstreeks 21.00 uur in de avond voor aankomst te Coppenamepunt het leven.

Een ingeschakelde arts stelde de dood van de 75-jarige man vast, waarna het ontzielde lichaam van Franklin in opdracht van het Openbaar Ministerie is afgestaan aan de nabestaanden.

Foto’s van familie en S. Verbond

slang politie Suriname 1
slang politie Suriname 1

Lees ook andere gerelateerde berichten: